זה חלק מפרוייקט או סינגל של ישי ריבו? (מה שפחות מסתבר)ישי ריבו & המשקפיים של נויפלד - כל מעייני
צפה בקובץ המצורף 594910
זה חלק מפרוייקט או סינגל של ישי ריבו? (מה שפחות מסתבר)
אם יש למישהו הסבר, נישמח!
אולי בכ"ז?...אשמח לשיר - כל הדרך של מרדכי שפירא בקובץ mp3 מצאתי רק את הקליפ.
תודה רבה רבה!
השיר נכתב לארגון VehaarevNa האמריקאי, שמנחיל שייכות וקשר לתורה בקניין מסכתאפשר את שיר המקור בבקשה?
איזה יופי זה!! ציטרין הזה אלוף. מקסים ומרתק את האוזן כל פעם מחדש.ישי ריבו & אלדד ציטרין - אחת ולתמיד
מתוך "מופע 1 - ב' חלקים"
אני חושבת שזה משו עם 4 קושיותיש שיר של ליפשמעלצר [נראה לי באנגלית], ששומעים שם ילד עושה בלונים במים. מה שמו?
אם אין עליו זכויות יוצרים, אודה ליוצר שיקח עליו זכות להקפיצו הנה.
או יש מלאאאאאיעקב שוואקי אי אמ אלייב 'WE ARE A MIRECAL' CRY NO MOREיש למישהו אולי שיר באנגלית עם קליפ של השיר
שאפשר להראות לתלמידות בשיעור אנגלית
תודה רבה!!
'אבא אל תבכה' של אברהם פרידיש למישהו אולי שיר באנגלית עם קליפ של השיר
שאפשר להראות לתלמידות בשיעור אנגלית
תודה רבה!!
לא מכיר. אבל זה השיר הזה כאן.אני חושבת שזה משו עם 4 קושיות
אפשר בקובץ להורדה???ישי ריבו & אלדד ציטרין - אחת ולתמיד
מתוך "מופע 1 - ב' חלקים"
אפשר בקובץ להורדה???
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-628#post-7235342יש כאן איפשהוא חפשי
באמת הוא אלוף יש לו עוד ביצוע עם ישי ריבו גם משהו מדהים ביותר שווה צפייה חפשו ברשתאיזה יופי זה!! ציטרין הזה אלוף. מקסים ומרתק את האוזן כל פעם מחדש.
אז אפשר לשמוע שבחלק הראשון יש רק אלקטרוני והקולות שהוא עושה ממה שרואים בקליפוואו! איזה ביצוע מדהים!!
מעניין אותי אם בתחילת הקליפ מנגנים גם הנגנים האחרים ופשוט לא רואים אותם או שהם מצטרפים רק בסוף (או עם התקדמות השיר...)
אשמח לראות גם את חלק ב'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: