בבקשה אחי היקר!!!!זה בכלל לא השיר שבקשתי!!!!!!!!!!
משה קליין - שמחה שלימה
תודה.. יפה מאדמקהלת שירה - קומזיץ Live
מקהלת שירה התארחו בקומזיץ לייב השבועי של פיצ'ה בן שמעון, שמשודרת מידי שבוע זו העונה השלישית
להורדת הוידאו מדרייב
להורדת האודיו מדרייב
אולי יש למישהו את המצגת שהיתה בדירשו ממצלמה פרטית (הם לא שידרו את זה)
לב טהור - מוטי שטיינמץ - לזכר מרן הגראי"ל שטיינמן
(עריכה: זה מתוך האירוע שהיה במוצ"ש מקץ בבנייני האומה)
צפה בקובץ המצורף 591089
@*שרי* שיר כ"כ יפה!@יהודי צדיק נטפר , עדיין רלוונטי?
לא הוא לא רבי אמיתי (תלוי מה נקרא רבי אצלך...), לא לזה התכוון הבעש"ט הקדוש...זה אדמור אמיתי? אני לא מבינה ת'קטע, אני רואה אותו בהרבה סירטונים, סליחה לאמר מתביישת בשבילו....
בעצם מה זה משנה, הוא יהודי שמשמח הרבה יהודים...
זה בושה לחסידות שהוא קורא לעצמו אדמו"רזה אדמור אמיתי? אני לא מבינה ת'קטע, אני רואה אותו בהרבה סירטונים, סליחה לאמר מתביישת בשבילו....
סתם גימיק חמוד! למה לא?זה בושה לחסידות שהוא קורא לעצמו אדמו"ר
ועוד בארדיטשוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: