@האגריד איפה נעלמת לנו נו קליפעססססססססססססססססלמיטב ידיעתי אין אפשרות כזאת.
משום-מה הקובץ מאוד גדול, באפשרותכם להוריד בעצמכם ככהhttps://www.jdn.co.il/music/1257702/
יש אפשרות לעלות כקובץ הורדה?
אולי תגיד מה אתה צריך ממנו ואנסה לחתוך לך?אני זקוקה דחוף לסרט של סיום הש''ס באמריקה.
משהו יוכל להעלות?!
קודם כל יש לך את זה, שזה כל החלק המוזיקאלי של האירוע, זה מספיק?אולי יש פה באשכול
אני פשוט לא מוצאת!
וגם העלתי את זה למגיקודקודם כל יש לך את זה, שזה כל החלק המוזיקאלי של האירוע, זה מספיק?
ברורזה של אמריקה?
לא אמור להיות הבדל, אולי להיפך.רושם לי נותרו 4 שעות
אולי בגמבו מייל יותר מהר?
חתכתי 58 מ"ב...אני צריכה הבזקים קטנים מהארוע. קצת ריקודים. קצת אנשים.לא הרצאות.
http://haredimnet.co.il/forum.php?a...טבת_תש''פ_באצטדיון_מטלייף_סטאדיום_בניו_ ג'רזיאני זקוקה דחוף לסרט של סיום הש''ס באמריקה.
משהו יוכל להעלות?!
למה כשאני מעלה את זה לפרימייר זה עושה לי רקע ירוק?חתכתי 58 מ"ב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: