בבקשהמישהו יכול להעלות את הוידיאו הזה?
בבקשהמישהו יכול להעלות את הוידיאו הזה?
אורגניסט בשם ישראל בקר חסיד גורסתם מעניין מי מנגן באירועים של גור
חסום מי מעלה?שמילי אונגר - The Dreidel Song
לחן ומילים: הערשי ויינברגר | עיבוד והפקה: נפתלי שניצלער | מקהלת ילדים: מוישי קרויס MK Studio
ראיתי פעם את הילד הזה נראה לי באירוע של 'קול חי' על 50 שנה לחיים בנט! יכול להיות??? תקנו אותי אם אני טועה!!!!איזה זלזול באינטלגנציה אין בו שום פלא חוץ מהבטחון העצמי
יש למישהו את פצצת השיר החדש הזה?
מי שלא חסום לו שיבקש מנטפרי ואז יוכלו להוריד!מישהו יכול לפתוח
זה בדיוק מה שאני מבקשמי שלא חסום לו שיבקש מנטפרי ואז יוכלו להוריד!
חיפוש קטן (מאד) בפורום כאן....אולי למישהו יש את השיר "אלע אלע..."
ואת השיר "שיבוא..."
מישהו יכול לפתוח
אפשר להעלות את השיר של דודי קאליש הביאני המלך חדריו?
אשכול לבקשת שירים ישנים:https://www.prog.co.il/threads/אשכול-לבקשת-שירים-ישנים.192901/page-295#post-7130117אפשר להעלות את השיר של דודי קאליש הביאני המלך חדריו?
אפשרי כקובץ mp3?חסום!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: