מי הם?יצחק גינסבערג חיים ישעי' ווייל ומקהלת נגינה - מחרוזת חתונה
משהו חדש?
מי המנצח?
מי הם?יצחק גינסבערג חיים ישעי' ווייל ומקהלת נגינה - מחרוזת חתונה
אין בתפריט 039039039 אפשרות הרשמה לתחרות הקלידנים.מידי שבוע ביום חמישי בפרוג:
עדכונים חמים על הדברים אשר מתוכננים לתכניות המוזיקליות הרדיופוניות של 'קול חי' וקול ברמה. לילה מנצח ומוצ"ש חי
השבוע בתכנית 'לילה מנצח' ברדיו קול ברמה. יארח המוזיקאי והמעבד ומגיש התכנית המאסטרו יואלי דיקמן בנוסף לפינות המרתקות של חדשות המוזיקה והנייעס בהגשת ישראל כהן, ופינת מושג מוזיקלי בהגשת ערן סלמון יארח יואלי את האמן הגדול מארה"ב: בני פרידמן. שם ישיק את אלבומו החדש 'כולנו נלך'
בתכנית מוצ"ש חי ברדיו קול חי יפתחו את עונת החורף בסערה עם מוצ"ש נח מיוחד, שם יארח מנחם טוקר מגיש התכנית את שמחה ליינר להשקת אלבומו החדש 'כל הכבוד' ובנוסף תחרות הקלידנים המדוברת להרשמה 039-039-039 צוות השופטים: דוד ביטן, לייבלה ליפסקר, יענקי רובין בניצוחו של עדי נתנאלי ועוד...
עשיתי ככה וכשאני בא להשאיר הודעה זה מתנתק לי.לא. בטלפון של קול חי לוחצים על שלוחה 1 ואז מקריאים שם את כל השמות של התכניות ואז לוחצים על המספר של מוצ"ש חי ומשאירים שם הודעה
זה חתונה בלונדון אצל הנגיד הרב בריננער.יצחק גינסבערג חיים ישעי' ווייל ומקהלת נגינה - מחרוזת חתונה
מי הם?
משהו חדש?
מי המנצח?
מי אמר שהעלו את זהמישהו יכול לשלוח לי בבקשה את הקליפ של הישיבישיר 2 למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי את מה שפורסם. לא יצא משהו רשמימישהו יכול לשלוח לי בבקשה את הקליפ של הישיבישיר 2 למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אבל אמור לצאת מתישהו?שלחתי את מה שפורסם. לא יצא משהו רשמי
לא מתאים לכאן. פליז.אשמח אם מישהו ישלח לי את השיר לו יהי של חוה אלברשטיין
קצת דחוף
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!
ברור.אבל אמור לצאת מתישהו?
אמממלא מתאים לכאן. פליז.
אשמח אם מישהו ישלח לי את השיר לו יהי של חוה אלברשטיין
קצת דחוף
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!
יש את זה בגירסה שיונתן שינפלד שר את זה בתור ילדזה מנגינה
יש למישו אולי את השיר?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: