לא נשים אלא ילדות קטנות...בקליפ יש נשים...
לא נשים אלא ילדות קטנות...בקליפ יש נשים...
מישהו?למישהו יש את מוטי שטיינמץ אתמול באירוע?
מישהו?
ראיתי שזה (מקהלת יחד?), מוטי שטיינמץ, בערי וובר, עם איציק איזנשטט, יש למישהו מושג? הסרטות או משהו?
חכם הרואה את הנולד. כל הכבוד!אז לפני שיהיה כאן עשרות בקשות לקבלת הקליפ במייל, אני מעלה לכאן גרסה מצונזרת של הקליפ עם טשטוש של הקטעים הבעייתיים. מקווה ששמתי לב להכל...
חוץ ממה ש @אייזיק העלה, יש לעוד מישהו?מישהו?
ראיתי שזה (מקהלת יחד?), מוטי שטיינמץ, בערי וובר, עם איציק איזנשטט, יש למישהו מושג? הסרטות או משהו?
סרטון בן 14 שניות...חוץ ממה ש @אייזיק העלה, יש לעוד מישהו?
סרטון בן 14 שניות...
אני לא בטוח שזה מהאירוע הזה
הייתי מאוד רוצה להחמיא לו. אבל מה לעשות....תקשיבו השיר של ארי היל
פשוט מושלם!
שמעתי אותו עכשיו לראשונה ו..ממש אהבתי!
ובכלל, לדעתי לאחרונה ארי היל פרץ לתודעה מחדש...
א. זכה מי שהכיר אותו דרך השיר אבא, אבל מי שהכיר עוד לפני יודע ש"אבא" זה שיר שלא הוסיף לו כלום (חוץ מפרסום), אני מתכוון, שמי שהכי אותו יודע שהרגש והטעם שהוא מכניס בשיר, זה לא מעלמא הדין, כמו בדיסק של דודי קאליש למשל בשיר משכני,הייתי מאוד רוצה להחמיא לו. אבל מה לעשות....
האמת קצת-ואולי יותר-אחרת
תקשיב/ו רגע לקול שלו עם עיניים עצומות.
ותבחין/ו שהגוון של הקול שלו משתנה ללא הרף לא בכל דקה אלא כמעט בכל שניה.
פעם הקול יותר עבה; ולאחר שניה דק; ומיד אחר כך רחב; ולא עובר שניה ונהיה מוצ'י.
בקיצער: מאוד לא מושלם ורחוק מההגדרה שכתבו.
אני מקוה שזה בר תיקון ואפשרי לפיתור אצל מפתח קול טוב.
נ.ב. אני חושב שלולי השיר 'אבא'-שהתפרסם בזכות הדואט עם אברהם פריד ולא בגלל שזה שיר יוצא דופן-לא היינו שומעים עליו כ"כ מטעמים דלעיל.
אני מסכים עם כל מילה.א. זכה מי שהכיר אותו דרך השיר אבא, אבל מי שהכיר עוד לפני יודע ש"אבא" זה שיר שלא הוסיף לו כלום (חוץ מפרסום), אני מתכוון, שמי שהכי אותו יודע שהרגש והטעם שהוא מכניס בשיר, זה לא מעלמא הדין, כמו בדיסק של דודי קאליש למשל בשיר משכני,
ב. לגבי שינוי הצליל בקול, אמנם הדגש אצלו זה בגבוה, אבל אני לא חושב שיש בזה בעיה, אדרבא למצוא גיוון בזמר, ויש עוד הרבה כאלה...
לא כתבת אפילו מילה אחת שהיא סיבה לא להחמיא, וזו תגובה מאד מוזרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: