איזה אתר?מה קרה לאתר ??????????
פרוג !!!!!!!!!!!איזה אתר?
לפעמים זה קורה גם לי בכל הדף צריכים לחכותפרוג !!!!!!!!!!!
הוא משובש בחלק העליון שבו
ומה עם איבערן בילד שלא נפתח האם זה גם קשור לזה או סתם רק לי לא נפתח ?לפעמים זה קורה גם לי בכל הדף צריכים לחכות
לא הם מחקו את האשכולומה עם איבערן בילד שלא נפתח האם זה גם קשור לזה או סתם רק לי לא נפתח ?
כן אני כבר ראיתי את תגובתך באשכוללא הם מחקו את האשכול
כן אני כבר ראיתי את שאלתך באשכול
רשימת כל ההצגות / שפיל'ן / פלעי'ס !
ט' באלול תשעב 27.08.12, מכיכר השבת.מישהו יודע באיזו שנה/ מתי יצא השיר/קליפ הזה?
זכויות יוצריםדחוף את אלבום מוכנים אורי דוידי... אבל באמת דחוף....
בא נלך ישר למקורהניגון הראשון שהביאו זה בכלל הניגון של הרה''ק הר''ר אלימלך מליזענסק זי''ע
ושאר הניגונים זה ניגון של הר''ר מיכל שהבעש''ט אמר שישירו לפני פטירתו וכששרו אמר שכל מי שישיר את השיר בכל מצב שיהיה יגן בעדו או יחזור בתשובה .... משהו כזה .... תקנו אותי אם אני טועה .ובאמת ניגון זה מאד מרגש ומעורר לתשובה
אבל אתה מבקש ניגון רחמים רבים ומצד שני ניגון ד' קטעים שמזכיר את הניגון החבד''י ד' בבות
אז אולי פרט מה מו מי ?!
אגב עוד גירסה לניגון הנ''ל מחתונת באבוב המפורסמת
אם את רוצה גם את הקליפ תביאי את המייל שלך
כי א"א להעלות אותו לכאן....[/QU
אם אפשר גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה המייל אני אשלח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: