יצחק משה פרידמן
משתמש צעיר
כן זה יצא כבריש למישהו הסינגלח בשם "דאבל סינגעל" או "סטרונעס" של דוד ניסן?
כן זה יצא כבריש למישהו הסינגלח בשם "דאבל סינגעל" או "סטרונעס" של דוד ניסן?
מישהו יודע אם זה הוא שהיה במלון של ורשנר בצרפת השנה ?הערשי רוזנבאום - מחרוזת ריקודים
החתן הערשי רוזנבאוםמישהו יודע אם זה הוא שהיה במלון של ורשנר בצרפת השנה ?
אפשר לעלות לכאן?כן זה יצא כבר
את רצינית?מי יכול להעלות את השיר של עומר אדם החדש "ניפגש רק בשמחות" זה שיר כשר וחצי חסידי.....
אפשר את השיר "ברכת אלוקים" של חיים ישראל
די דחוף!!
תודה!!!
חסידי כשר?מי יכול להעלות את השיר של עומר אדם החדש "ניפגש רק בשמחות" זה שיר כשר וחצי חסידי.....
הוא הוציא את השיר מלמעה למטה ברמיקס מובא כאן לעיל חפשלמישהו יש את השיר של חיים שלמה מאייעס שהוציא לרגל אירוסי בנו?
האמת אני אף פעם לא מבקשת משהו לפני שאני מחפשת טוב טוב... (ולא רק כאן ספציפת...)הוא הוציא את השיר מלמעה למטה ברמיקס מובא כאן לעיל חפש
לפחות תגלי לנו אם זה לא זה אז מה כןהאמת אני אף פעם לא מבקשת משהו לפני שאני מחפשת טוב טוב... (ולא רק כאן ספציפת...)
ולא, לא היה את הרמיקס הזה.
אבל הסתדרתי כבר
תודה רבה!
טוב, טוב, אם מבקשים כ״כ יפה איך אפשר לסרב?!לפחות תגלי לנו אם זה לא זה אז מה כן
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-456#post-6867447למישהו יש את השיר של ישי ריבו 'אלול תשע"ט' ויכול להעלות?
תודה!
יואו איזה דרמהההיעלה כאן בקובץ להורדה לאחר הפרסום בשעה 7:00
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: