יש למישהו את הקליפ החדש עם זאנוויל וויינבערגער עם מקהלת מלכות והרשי סג"ל - מחרוזת ריקודים?
עדיין לא יצא...יש למישהו את הקליפ החדש עם זאנוויל וויינבערגער עם מקהלת מלכות והרשי סג"ל - מחרוזת ריקודים?
יש כבר את זה ביוטובעדיין לא יצא...
בקובץ בבקשה (גם בmp3)יש כבר את זה ביוטוב
יש כבר את זה ביוטוב
עדיין לא עלה.בקובץ בבקשה (גם בmp3)
שלחתי.
שלחתי.אני גם אשמח אם ישלחו לי את הקליפ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הוסבר שעלה קישור לקראת השידור החי שיהיה רק מחר בערב ורק לאחר מכן יועלה הקליפ עצמושמעתי שיש את זה ביוטיוב
בבקשהאפשר את נפשי של שטיינמץ וריבו?
שלחו לך?
אם את שואלת אז גם אני רוצה בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>המישהו יכול לשלוח לי במייל את הקליפ השני של שרולי ונתנאל אבא (השני שהעלו ליוטיוב) מקווה שהובנתי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חשבתי שעד שמישהו יצדיק אותי כבר יירד @שלג בבני ברק ..צודק המאן דאמר.
בעקרון הם רוצים דברים שחסומים, כך שלא בטוח שימצאו ברשת .מה גם שאת רוב הבקשות אפשר למצוא ברשת בדקת חיפוש.
יש למשהו את זה בוידאו?בִּזְכוּתֵיהּ דְּמָרָן עֲנֵנוּ - מיטב הזמרים והפייטנים מתאחדים לשירת הסליחות
מידד טסה ,חיים ישראל, ישי לפידות ליאור אלמליח, עוזיה צדוק, יובל טייב, שלמה כהן, משה לוק ומשה דואק מתאחדים לביצוע מדהים ומרגש של שירת הסליחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: