כל מילה פנינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הועלה באשכול אחר, ופעיל יותר,מוזר שעדיין לא העלו...
חיים שלמה מאיעס - מלמעלה ללמטה (כולל קליפ)
וואוווווו!!!!!!!
תאמינו לי שאני לא מפסיק להצטמרר מעוצמת הרגש ואיכות קולו של הזמר הזה. הוא בעיניי לא פחות מאייזיק האניג ותזכרו מה שאני אומר לכם הוא יגיע רחוק רחוק ברמות הזויות ובתוך זמן לא רב.
אני אישית מופיע באירועים וחולה שירי רגש יותר מכל וברור לי כשמש שמפיק תותח שיחטוף אותו ירויח הון ויוקרה.
להביא רמת איכות כזאת על ההתחלה זה משהו מטורף ולא מצוי בכלל. תשמעו למשל את שירי ההתחלה של שווקי כגון רחם ותשוו למקצועיות ולביטחון העצמי ומשחקי הקול של הזמר הזה בלי טיפת טעות אתם תבינו כמה הוא באמת מיוחד. זה פשוט מטורף האיכות שלו
איזה זמר?מזדהה עם כל מילה
באשכול החתונות העלו דיסק שהוא שר בחתונה
פשוט מדהים לשמוע לא צריף להוסיף ...
הנה החתונה
יעלה עוד כ-10 דקות
איזה זמר?
שמעיה פישער מקהלת שירה ותזמורת סבבה - צדיקים
הזמר שמעיה פישר מלוה במקהלת שירה ותזמורת 'סבבה' מבצע את שירו של יעקב שוואקי מהאלבום "עד בלי די" בלחנו של משה ורצברגר ומילותיו של מוטי אילוביץ'
רגע השיר לא יצא כבר לפני פסח או פורים? מה הוא עכשיו נזכר?מוזר שעדיין לא העלו...
חיים שלמה מאיעס - מלמעלה ללמטה (כולל קליפ)
תודה רבה, עזר לי מאדבבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: