מוישה לייב
משתמש חדש
אם יש למישהו את השיר "ווין מאמע ווין" של ר' משה ווינטרויב, (שיר ישן שיצא לפני כ 12 שנים בדיסק של מונה - פילהרמונה), אם אפשר לשלוח לי בבקשה!
בתודה מראש!
בתודה מראש!
ברוך הבאאם יש למישהו את השיר "ווין מאמע ווין" של ר' משה ווינטרויב, (שיר ישן שיצא לפני כ 12 שנים בדיסק של מונה - פילהרמונה), אם אפשר לשלוח לי בבקשה!
בתודה מראש!
אם יש למישהו את השיר "ווין מאמע ווין" של ר' משה ווינטרויב, (שיר ישן שיצא לפני כ 12 שנים בדיסק של מונה - פילהרמונה), אם אפשר לשלוח לי בבקשה!
בתודה מראש!
תודהשלום פורת, קול מצהלות, אבי מן - ברכה שביעית (שבט אחים)
ביצוע חמוד לגמרי... איזה השקעה בקליפ...שלום פורת, קול מצהלות, אבי מן - ברכה שביעית (שבט אחים)
וואו ממש יפההשלום פורת, קול מצהלות, אבי מן - ברכה שביעית (שבט אחים)
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי לשתיכםאפשר גם ?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתיאשמח לקבל את הקליפ של שרולי ברונכר ונתנאל ישראל - בונה ירושלים
למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
לא קיבלתישלחתי
מה הסי]פור?אשמח לקבל את הקליפ של שרולי ברונכר ונתנאל ישראל - בונה ירושלים
למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
למישהו יש אני צריך דחוףלמישהו יש את הסינגל החתונה של שמוליק לונגר ששר לו אחיו אברימי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: