''וזכני'': סיפורו של המורה שכתב להיט ענקאני עוד הפעם שואל . של מי הלחן של וזכני לגדל הזה שהוא שר.
בניגוד לשיריו המפורסמים, ברוך לוין עצמו ממעט להתראיין, ורואה את הקריירה המרכזית שלו, בכלל, בחינוך - כמורה בבית ספר היהודי בעיר מגוריו שבקונטיקט. אז מה אם יעקב שוואקי שר את להיטיו, והוא מוציא כבר אלבום רביעי? ''עד היום אני לא מרגיש זמר'', אומר לוין לynet
י"א אדר א ה'תשע"ד | 2/11/2014
השיר "וזכני לגדל" הוא אחד הפופולאריים במוזיקה החסידית. יוצרו, ברוך לוין, לא חשב מעולם כי יעסוק בתחביב – הלחנה ושירה – בצורה מקצועית, אבל המוזיקה שלו פרצה את מחסומי הענווה, ועד מהרה החלה כובשת את מצעדי הפזמונים החסידיים. עכשיו הוא שוב כאן, עם אלבום רביעי – "מודים", כשהשיר "ופרצת" כבר חורך את רחבות הריקודים.
לוין שהלחין כמה מלהיטיו של כוכב הזמר החסידי, יעקב שוואקי – קיבל פנייה מיוחי בריסקמן, המפיק המוזיקאלי של שוואקי, שלא הצליח להבין מדוע המוסיקאי המוכשר לא שר את יצירותיו.
את ההקלטות הוא מבצע באולפנו הביתי, כשכל לחן עובר קודם כל את אישורו של המפיק, יוחי בריקסמן - ורק אחר כך עובר לשלב העיבוד.
הצניעות מאפיינת את הליכותיו של לוין, תושב ווטר ברי, קונטיקט שבארה"ב. בניגוד לשיריו המפורסמים, הוא עצמו ממעט להתראיין, ורואה את הקריירה המרכזית שלו, בכלל, בחינוך - כמורה בבית ספר היהודי בעיר. "עד היום אני לא מרגיש זמר", הוא אומר. "אני שמח במה שאני עושה עכשיו, ולא שואף להגדיל את הקריירה המוזיקלית מעבר למה שהיא".
הראיון באדיבות אלי מנדלבאום, ynet.