ב"ה שלא נרקבחשבתי שבספירת העומר האשכול הזה יירקב...
זה נראה שהחיים ממשיכים כרגיל,
יש למישהו פטנט איך מקבלים היתר לשמוע שירים נורמליים??
ואולי נפתח איזה אשכול לשירים ווקאליים?
התודות לצלם דוד כהן שהסריט והעלה ליוטיוב
לא כל מה שמורידים חייבים לשמוע עכשיו, אפשר להמתין בסבלנות לל''ג בעומרחשבתי שבספירת העומר האשכול הזה יירקב...
זה נראה שהחיים ממשיכים כרגיל,
יש למישהו פטנט איך מקבלים היתר לשמוע שירים נורמליים??
מי זה?לדוד כהן
כןמי זה?
צלם?
לא ידעתיכן
צלם ידוע בצפת
בדיוק! שומעים הכל רק בל"ג בעומר, בנתיים אוספים כל חתיכת שיר וקליפ וכשיבוא סוף סוף היום יהיה מלאאאאאאא מה לשמוע!לא כל מה שמורידים חייבים לשמוע עכשיו, אפשר להמתין בסבלנות לל''ג בעומר
בול!!!!!!!!!אני חושבת שזה זה.
בכיף!בול!!!!!!!!!
כל הכבוד!!!!!
תודה רבה רבה!!!!
יש לכם מושג מי הלחין את זה ומה הסיפור מאחורי המילים המרגשות האלו?אני חושבת שזה זה.
השיר 'געגועים' יצא לאור ביוני 2002 בעקבות הפיגוע ביישוב איתמר בו נרצחו בדם קר אם המשפחה רחל שבו ושלושה מילדיה - נריה, צביקה ואבישי הי"ד.יש לכם מושג מי הלחין את זה ומה הסיפור מאחורי המילים המרגשות האלו?
ושר את זה שמשון דלבקוביץ מאוייף שימחעסהשיר 'געגועים' יצא לאור ביוני 2002 בעקבות הפיגוע ביישוב איתמר בו נרצחו בדם קר אם המשפחה רחל שבו ושלושה מילדיה - נריה, צביקה ואבישי הי"ד.
לא נעים להגיד ולהודות אך הסיבה שאנשים הגיעו לשם ושאנשים צופים בזה זה לא בגלל החלק של המבחן אלא בגלל החלק המוזיקלי שהיה שם= יואלי דיקמן עם האומנים!!!!זה לא מאד קשור לאשכול... למרות שהיו שם אמנים...
דרוש איש טוב בעל לב טוב שיהיה באפשרותו להוריד זאת לחסומים!!!גמר חידון ההלכה קול ברמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: