תודה,יש פה את חסידישקייט המלא
מישהו יכול לענות לי על זהמהחסידישקייט האחרון הבנתי שנתנאל מנת הוציא דיסק מישהו יכול לתת לי מידע על האלבום (ואולי גם את האלבום עצמו למייל-<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
תגידו איך קוראים לשיר הזה ביידיש שילדים שרים שם וזה מתחיל ב'מלוך על כל העולם בכבודך...' וגם עשו את זה לקופת הצדקה של ביתר עילית(ועל הדרך אשמח גם שתעלו את זה או תפנו אותי לקישור להורדה)
כל קישור לדרייב שמועלה כאן נחסם אוטומטית ע"י נטפרי כמו כל קישור שמועלה לאתר ציבורי, עד שמבקשים מהם והם פותחיםנחסם
חסוםעידו קפטן - שלושה שותפים
אפשר להעלות את הקובץ עצמו?עידו קפטן - שלושה שותפים
מופע ההצדעה ההיסטורי לחיים בנטבהיכל התרבות בפתח תקווה: מופע הצדעה מיוחד ומרגש לרגל חמישים שנות יצירה של המלחין ר' חיים בנט | על הבמה: גדולי הזמר החסידי מוטי שטיינמץ, שלמה כהן, אבריימי רוט, יובל סטופל, הסופר חיים ולדר ומוישי רוט | מנחה: אפרים קמיסר |
עידו קפטן - שלושה שותפים
חסום
בבקשה.אפשר להעלות את הקובץ עצמו?
תודה רבה רבה!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: