תודה מקרב לב לכל המעלים/ות, אבל נקודה חשובה שצריך ליתן עליה את הדעת.
כל קישור לג'מבומייל שעולה לכאן נחסם אוטומטית ע"י נטפרי עד לבדיקה ואם בכלל.
הפתרון הפשוט הוא למחוק את האות האחרונה בקישור (D) לפני פרסום התגובה ולציין בהודעה שצריך להוסיף אותה.
תודה מקרב לב לכל המעלים/ות, אבל נקודה חשובה שצריך ליתן עליה את הדעת.
לא, אל תעשו את זה.תודה מקרב לב לכל המעלים/ות, אבל נקודה חשובה שצריך ליתן עליה את הדעת.
כל קישור לג'מבומייל שעולה לכאן נחסם אוטומטית ע"י נטפרי עד לבדיקה ואם בכלל.
הפתרון הפשוט הוא למחוק את האות האחרונה בקישור (D) לפני פרסום התגובה ולציין בהודעה שצריך להוסיף אותה.
דהיינו?לא, אל תעשו את זה.
לי זה לא עובד.
שזה פשוט לא עובד לי אם צריך להוסיף D רק הרגיל.דהיינו?
מוזר מאודשזה פשוט לא עובד לי אם צריך להוסיף D רק הרגיל.
מונה רוזנבלוםלמישהו יש מושג מי הלחין את השיר ? ולפני כמה זמן ?
אבל זה המציאות.מוזר מאוד
אין הגיון שלא יעבוד אא"כ מוסיפים את האות שלא במקום הנכון
מעניין כי אני לא הוספתי D וזה כן נפתחגם עם D בסוף זה לא נפתח, מה עושים?
מצד ימין של הקישור.אבל זה המציאות.
איפה צריך להוסיף?
ברור, כי עכשיו הקישור כבר חסוםגם עם D בסוף זה לא נפתח, מה עושים?
אתה פתחת לפני שנחסם כנראהמעניין כי אני לא הוספתי D וזה כן נפתח
השקיעו בקליפ הזה הרבה כסף (יחסית למוזיקה חסידית קלאסית) ובמחילה, לא נהנתי בכלל, לדעתי הצנועה לא שווה את זה!מקהלת מלכות - העיירה המזמרת
מה קרה בשטעטל? מקהלת 'מלכות' במסע רטרואקטיבי בשוק היהודי באוקראינה!
כזה עוד לא ראיתם! ואולם, משנכנס אדר הפורימי... קבלו לראשונה וצפו בהנאה! תיעוד משעשע, מרהיב ומעורר השראה, מהביקור ה'מלכותי' בשוק היהודי במעזי'ובוז' שאוקראינה, סמוך ונראה לציונו של הבעש"ט.
זה קרה ביום שישי, ערב שבת קודש. מקהלת 'מלכות', על חבריה וסולניה יצאה לערוך קניות בשוק היהודי הצבעוני, כשניגון כליזמר חבד"י עתיק על שפתותיה, אותו היא מבצעת עם תזמורת הכליזמר המקומית. בין הדוכנים הססגוניים, ציפה לה נתי אלבר הצלם המיתולוגי, שתיעד ותיעד ותיעד...
אל המסע חוברת הפעם 'מלכות וקסברגר' – פאר היצירה היהודית, אימפריית האומנות הגדולה בתבל, תחת שרביטו של יואל וקסברגר, האיש והאגדה, מי שצבע את השוק היהודי, את בית הכנסת ובית המדרש, את הוואי השגרה ואת שמחוצה לה, בצבעים חיים ותוססים, חדשים וגם ישנים! במלכות וקסברגר מפתיעים כל פעם מחדש, משמחים אנשים וקהילות בארץ ובעולם, בכל עת ובכל שעה, בשבתות ובחגי ישראל ובעתות שמחה סביב מעגל החיים.
העיירה המזמרת
יצירה, תסריט וקולות: פנחס ביכלר | צילום ועריכה: נתי אלבר | עיצוב: מלכות וקסברגר | הפקה: טיפ – מרדכי רבינוביץ | עיבוד ומיקס: יענקי כהן | יח"צ וניו-מדיה: בחזית
גם עכשיו זה פתוח.ברור, כי עכשיו הקישור כבר חסום
אתה פתחת לפני שנחסם כנראה
אז מישהו כנראה שלח לבדיקה ומימן נקודות מחשבונו הפרטי.גם עכשיו זה פתוח.
והכוונה אגב לזה: https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-136#post-6260704מתברר שזה עדיין חסום
צפה בקובץ המצורף 451778
תודה. חסום לנטפריים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: