חסוםזהו ציור ישן שאתמול חזרתי לעבוד עליו
ולא, הסטודיו שלי בעליל לא נראה ככה
צפה בקובץ המצורף 1534151
והנה סרטון עם מנגינה תואמת לאווירה...
צפה בקובץ המצורף 1534152
תלחצי על התמונה..חסום בנטפרי
אלוף
המאייר הזה נראה גם אקר לא קטן...
איך אמרנו בעבר ...
פגז פגז פגז
איזו תאורה מטורפת!
תודה רבה!!!תלחצי על התמונה..
וזה פשוט נדירררר!!!
כל האוירה פשוט מהממת!!
כן. תודה!הסתדר לחסומים?
אהמממממממ.... מנסים להאמין (כי אז מהיכן כל הרעיונות לצייר כ"כ הרבה פרטים)ולא, הסטודיו שלי בעליל לא נראה ככה
ממאי נפשך, אם אתה נשוי, אז אוי ואבוי לך אם הוא נראה ככה (למה מה אני צריכה לסדר לך את הבלגן שלך??), ואם אתה רווק, אז למה למען ה' שהוא ייראה ככה?? (הדור הזה והעצלנות שלו...(קרעכץ)...)!!!!ולא, הסטודיו שלי בעליל לא נראה ככה
אם כך אז אין סיבה שבתים יהיו מבולגנים לעולם..ממאי נפשך, אם אתה נשוי, אז אוי ואבוי לך אם הוא נראה ככה (למה מה אני צריכה לסדר לך את הבלגן שלך??), ואם אתה רווק, אז למה למען ה' שהוא ייראה ככה?? (הדור הזה והעצלנות שלו...(קרעכץ)...)!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: