כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עוגות/עוגיות *****הסדוקות שלי(+תמונה שווה)*****

אסתי מהודר

משתמש מקצוען
ושוב מתכון נוסף שמצטרף לסדרת ה******** שלי (+תמונה שווה)!!!
הפעם 'עוגיות שוקולד סדוקות'- רובן קוראות להן עוגיות 'רעידת אדמה'
אני דווקא התחברתי ל"סדוקות",
העוגיות עסיסיות בטרווווף
ההכנה קלה ונעימה!!!!
IMG_2211.jpg
IMG_2213.jpg


עוגיות שוקולד סדוקות
ממיסים:
*300 גר שוקולד

מוסיפים (תוך כדי בקצפה ידנית)
*4 כפות שמן
*3/4 כוס סוכר

ואז להעביר למיקסר,
מוסיפים:
*4 ביצים
*2 כוסות קמח
*2 כפיות א.א
*1/2 כפית מלח
*2 כפיות ת.וניל
להניח במקרר לשעתיים לפחות (אם עושים כמות כפולה לשים יותר משעתיים וחצי)
מגלגלים כדורים קטנים ומצפים באבקת סוכר,
שמים בתבנית ,אופים 10-12 דקות .
יוצא כ-75 עוגיות...
בהצלחה!!!!


מתכונים נוספים בסידרה:



לקוח מעיתון 'יתד שלנו'
 
נערך לאחרונה ב:

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ושוב מתכון נוסף שמצטרף לסדרת ה******** שלי (+תמונה שווה)!!!
הפעם 'עוגיות שוקולד סדוקות'- רובן קוראות להן עוגיות 'רעידת אדמה'
אני דווקא התחברתי ל"סדוקות",
העוגיות עסיסיות בטרווווף
ההכנה קלה ונעימה!!!!
צפה בקובץ המצורף 1231772צפה בקובץ המצורף 1231773

עוגיות שוקולד סדוקות
ממיסים:
*300 גר שוקולד

מוסיפים (תוך כדי בקצפה ידנית)
*4 כפות שמן
*3/4 כוס סוכר

ואז להעביר למיקסר,
מוסיפים:
*4 ביצים
*2 כוסות קמח
*2 כפיות א.א
*1/2 כפית מלח
*2 כפיות ת.וניל
להניח במקרר לשעתיים לפחות (אם עושים כמות כפולה לשים יותר משעתיים וחצי)
מגלגלים כדורים קטנים ומצפים באבקת סוכר,
שמים בתבנית ,אופים 10-12 דקות .
יוצא כ-75 עוגיות...
בהצלחה!!!!


מתכונים נוספים בסידרה:



לקוח מעיתון 'יתד שלנו'
ראיתי בהרבה מתכונים של העוגיות האלו שכדאי להקציף את הביצים קודם,
את הקצפת או ערבבת הכל ללא הקצפה?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
 

לימונית

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
איזה כמות יוצאת מהם?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
איזה כמות יוצאת מהם?
בסביבות ה30-40 (תלוי בגודל של הכדור, צריך לעשות אותם יחסית קטנים כדי שיהיו אסתטיים- משהו כמו קוטר 3 ס"מ).
יוצא לי כמעט 2 נגלות לתנור (תנור דו תאי, אז אפשר להכניס רק תבנית אחת בכל פעם...) ואני מסדרת אותן: 5 כדורים לרוחב ו4 לאורך של התבנית.
אבל את האמת שברוב הפעמים אני מכינה כמות כפולה כי הן כ"כ טעימות.
וגם שולחת לכל מיני באותה הזדמנות.
 

פרידא

משתמש מקצוען
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
ממש תודה
יצא מהמם
באמת חבל על כמויות השוקולד במתכונים האחרים
לא חסר להם כלום ועוד בלי ללכלך מיקסר
 

נעמה 26

משתמש פעיל
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
איזה גודל כוס?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
ממש תודה
יצא מהמם
באמת חבל על כמויות השוקולד במתכונים האחרים
לא חסר להם כלום ועוד בלי ללכלך מיקסר
בשמחה רבה. כיף לשמוע!
איזה גודל כוס?
אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלית בכל אפייה בד"כ.
מהסוג הזה שבאים כמה כוסות בצבעים. אז הגדולה ביותר כמובן.
הנפח שלה הוא 250 מ"ל.
 

שנה שנה

משתמש פעיל
@אסתי מהודר אולי את פה במקרה?
הכנתי עכשיו את העיסה, היא יצאה ממש נוזלית, יותר נראה לעוגה,
זה אמור להיות בסדר אחרי המקרר או שהייתה לי פשלה?
 

יעללל

משתמש רשום
מ.ו.ש.ל.מ.ו.ת, בדיוק כמו שאני אוהת קלות להכנה, טעימות, ובלי הרבה כלים לשטוף :cool:
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה