את לא מדברת שטויות,אז מצב שאני מדברת שטויות אבל הבנתי שבחברות הייטק גם המשרות שהן לגמרי לא הייטק מקבלות תנאים יותר טובים משאר השוק
זה משפט נכון וחשוב מאוד!
הצעה מצויינת.
את לא מדברת שטויות,אז מצב שאני מדברת שטויות אבל הבנתי שבחברות הייטק גם המשרות שהן לגמרי לא הייטק מקבלות תנאים יותר טובים משאר השוק
דווקא חושבת שהפוך. אצלינו הלימודים היו כאלו בחפיף שלא הצלחנו לשרוד ראיונות מקצועייםלא רואה אותה מצליחה לעבור ראיון עבודה ברוב החברות.
עוד לפני השאלה אם זה מספיק בשביל העבודה בפועל.
זה מגיע מזה שתמיד רציתי ללמוד תכנות.@יעל30 הרצון לשינוי מגיע מרצון לשנות מקצוע או מרצון להרוויח יותר טוב?
כי אם המטרה היא מה שתעשי בפועל, אז כנראה ללמוד ולעבוד בתכנות יתן לך את זה
אבל אם המטרה היא שיפור תנאים, אז יש מצב שאני מדברת שטויות אבל הבנתי שבחברות הייטק גם המשרות שהן לגמרי לא הייטק מקבלות תנאים יותר טובים משאר השוק
כנראה לא כמו מתכנת בכיר, מצד שני להגיע למתכנת בכיר כמו שכתבו פה זה לא פשוט
ואם יש לך ניסיון של מזכירה בכירה אולי יש משרות מזכירות בחברות הייטק?
עוברת לפרטירוצה לכתוב לי בפרטי? אתן לך את הגיגי מניסיון דומה.
לא קשור.דווקא חושבת שהפוך. אצלינו הלימודים היו כאלו בחפיף שלא הצלחנו לשרוד ראיונות מקצועיים
אולי לימדו אצלכם, למזלך...
לא חשבתי שאת מבוגרת וזקנה. מספרת לך מה הבנתי אחרי ניסיון של כמה שנים - הבנתי שבנות גילי במקומות העבודה הללו כבר נהנות מפריבילגיות של לבוא מאוחר וללכת מוקדם, ולא צריכות לתקתק נוכחות של 5 ימים 9 שעות [ולתת הסבר על כל שיחת טלפון באמצע היום] - אם מתאים לך אז למה לא. הבנתי שסוג המטלות שאת ממלאת בראשית הדרך שונה לגמרי ופחות מתאים לראש גדול וחשיבה כוללת שרכשת עם הגיל - יותר טרחני ונודניקי ודורש ריכוז. פחות יצירתיות ומעוף. מתאים לך? למה לא.גרמת לי להרגיש ממש מבוגרת וזקנה אולי המזכירות בכירה עשה לך קונוטציה של מבוגרות.
אבל תכל'ס מה ההבדל ביני לבין מישהי בגילי שלא התקדמה? ולא כולם בניהול גם אם עובדות כמה שנים טובות.
מכירה גם כאלה..
אבל תודה באמת על התגובה המושקעת, ובהחלט נותנת עוד כיוון חשיבה.
כנראה זה משתנה מחברה לחברה,הבנתי שבנות גילי במקומות העבודה הללו כבר נהנות מפריבילגיות של לבוא מאוחר וללכת מוקדם, ולא צריכות לתקתק נוכחות של 5 ימים 9 שעות [ולתת הסבר על כל שיחת טלפון באמצע היום]
יש בהחלט.אין בהייטק בני 45-50 ואפילו גם ומעלה?
ממש ממש לא אני.אם החשש הוא בגלל הגיל- חושבת ששווה לבדוק את האופציה לעבוד בCOBOL . אמנם היא שפה ישנה אבל קלה לכתיבה ונוחה.
משתמשים בה בעיקר בבנקים, חברות אשראי וחברות ביטוח.
העניין הוא שבשפה הזאת הפקטור של הגיל פחות משנה. הרבה מהמתכנתים קרובים לפנסיה ואפילו יש שעברו אותה.
מה מפריע לך שהיא ישנה?אני מעדיפה לא ללמוד בכלל מללמוד שפה ישנה.
אני שואפת לטופ.
כמה זה נותן בקו"ח לעבוד על שפה ישנה שתהפוך ללא רלוונטית בהמשך?מה מפריע לך שהיא ישנה?
יש בה עבודה יציבה. משכורות טובות, תנאים נוחים.
הבעיה שהטופ הזה די דורש,ממש ממש לא אני.
אני מעדיפה לא ללמוד בכלל מללמוד שפה ישנה.
אני שואפת לטופ.
היא רלוונטית גם בהמשך כי היא איתנו לעוד המוןןןן שנים.כמה זה נותן בקו"ח לעבוד על שפה ישנה שתהפוך ללא רלוונטית בהמשך?
וכמה על שפה עדכנית?
יש מצב שאני מדברת שטויות כי לא מכירה את השטח.
בתור אחת שעובדת בקובול- מסכימה עם כל מילה.התחום של הקובול הוא תחום נוח מאד, יש אליו ביקוש ממש יפה,
והגיל כמו שכתבו כאן הוא לא פקטור...
(הסיבה שהגיל היא לא פונקציה , כי כמו שאת אומרת רוב הצעירים לא רוצים ללמוד שפה מיושנת, שלא משתנה בכלל, אני לא עבדתי בה אפילו יום אחד אבל היא בהחלט מיושנת ונראית לא טוב..)
אבל, זה לא שאין בפיתוח קובול אתגר,
וכן אפשר להתקדם בה הלאה,
יתכן שלנתונים שלך היא כן תתאים,
כי המקומות שעובדים בהם בקובול הם בדרך כלל יותר רגועים, ומקומות עם הרבה כסף
ואני יודעת שמשלמים ממש יפה למשרות כאלו (כמובן לאשים כבר יש להם כמה שנות ניסיון..)
ובדכ זה מגע עם עו דתנאין נלווים... שנחמדים מאד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: