מה התועלת של קרעפט יותר משקדים ואגוזים שלמים?קרעפט מגביר חלב בדוק! זה תערובת של שקדים ואגוזים, אפשר להוסיף בשייק פירות או ביוגורט, וטעים גם בכפית
סתם כך, הייתי שישה שבועות אחרי קיסרי (אחרי קיסרי החלב מגיע יותר מאוחר) והתחלתי להעזר בתחליפי חלב
עד שלקחתי את זה, שווה לנסות!
יש שם עוד דברים משקדים ואגוזים כמו פשתן טחון, לא יודעת לומר אך זה יעיל מאד, קניתי בעקבות המלצה, לפני כן לא ידעתי על זה.מה התועלת של קרעפט יותר משקדים ואגוזים שלמים?
וניסית קודם לאכול שקדים ואגוזים "רגילים"?יש שם עוד דברים משקדים ואגוזים כמו פשתן טחון, לא יודעת לומר אך זה יעיל מאד, קניתי בעקבות המלצה, לפני כן לא ידעתי על זה.
לי ממש עזר לשתות בירה שחורה ולאכול שקדים לא קלוי'ים (כמובן)איזה תוסף תזונה הכי עוזר להגברת חלב אם?
שפע מילקאיזה תוסף תזונה הכי עוזר להגברת חלב אם?
כןוניסית קודם לאכול שקדים ואגוזים "רגילים"?
גם יכול לגרום לכאבי בטן וגזים אצל התינוקבירה שחורה לפי הידוע לי.
לשמור על ברזל גבוה.אפשר לעשות משהו בהריון בשביל שההנקה תהיה מוצלחת?
חוץ מלקרוא וללמוד על הנושא
מעניין עכשו אני רואה את הניווט אבל איך הגעתי אליו דרך חכמת נשים?על מה מדברים, למען השם, בפורום נשים - אם אלו הנושאים באא"ר?
יש החזרים ממכבי שלי? ואם כן כמה?ללמוד להניק!
ממליצה בחום על תמר ניסנבוים מ"הקשר שלנו"
וכל המאכלים והתוספות שמגבירים חלב-
מגבירים בשר
(אצל האמא)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: