1- כמה שידוע לי היא מגיע גם בבני ברק, תבדקי בטל'- 02-6236086נכתב ע"י YG&K;2302874:ואוו תודה!
חזקתני!
אמן ועוד פעם אמן
ואני מקווה שלתמר הזו יהיו קבוצות בבני ברק
אגב המגה מילק האלו עוזרים?
אם כן אני מעונינת
איזה עוד דברים משמינים?נכתב ע"י free;2302949:אספסת מגבירה משמעותית (אפשר להשיג בהוס)
אבל משמינה! וכמוה רוב התוספים שהציעו לך..
אז תעשי חשבון אם גם את זה את רוצה להקריב
מה זה אספספת?? איפה משיגים??נכתב ע"י YG&K;2302990:איזה עוד דברים משמינים?
חילבה משמין?
נכתב ע"י YG&K;2302990:איזה עוד דברים משמינים?
חילבה משמין?
נכתב ע"י בתשבע7;2303152:בדקתם לה לשון קשורה?
החא עלתה יפה במשקל בחודש הראשון?
נכתב ע"י YG&K;2303331:אין לה לשון קשורה
והיא עלתה מצוין
ועד עכשיו לא היה בעייה ב"ה
תודה!נכתב ע"י שפריץ;2303461:כמה זמן זה ככה?
כי זכור לי שיש משבר חלב באיזור גיל חצי שנה.
אם לא היה לך מחסור עד עכשיו, וגם בילדים הקודמים היה בסדר, הגיוני מאוד שזה זמני.
ורק תשמרי על עצמך, כי מבחינה פסיכולוגית את יכולה לגמור לעצמך את החלב. תרגיעי את עצמך שזה זמני ותהיי כמה שיותר עם התינוק.
אפילו עדיף מאשר שאיבה, שהתינוק יהיה עלייך. כמה שיותר, אפילו כל הזמן. ולהניק הרבה הרבה הרבה.
נכתב ע"י cyp;2303475:אולי את מחכה לילד נוסף?
נכתב ע"י OR_Design;2303541:גיטי , אם הנקת עד עכשיו - תמשיכי להלחם, זה אמנם באמת לא קל אבל כ"כ שווה!!
את שני הילדים הראשונים שלי לא הצלחתי להניק יותר מחודשיים בערך , בילדה השלישית התעקשתי שאני חייבת להצליח , היה לי קשה מאד , מאז שהיא נולדה זה לא הלך לי , אבל שאבתי והנקתי במקביל כל הזמן , היו תקופות שהסתדר, ואח"כ שוב נעלם ,
מה שעזר לי חוץ מלשתות המון , לנוח (למרות שקשה למצוא זמן..) אגוזים ושקדים לא קלויים , חילבה , וכל מיני כאלו , בזמנים שלא היה הנקתי כל פעם ומיד אח"כ שאבתי , היא היתה רוצה תוספת , ולכן בעצת יועצת הנקה אחרי כל הנקה כשהרגשתי שנגמר , הוצאתי בקבוק עם חלב שאוב מהפעם הקודמת , הכנסתי לו צינורית ממש קטנה וארוכה , לא זוכרת איך זה נקרא , נראה לי שקניתי מהבית מרקחת , ובעצם המשכתי להניק אותה כשמחובר לפה שלה גם הצינורית הזאת , כך יצא שהיא לא מתנגדת להמשיך לינוק כי יוצא חלב , אבל הוא מהבקבוק , היתרון הוא שעצם זה שכביכול היא יונקת הגוף מייצר בנתיים עוד חלב.
זה לקח לי כמה ימים , כבר לא זוכרת כמה... זה לא יום יומיים , וכמעט שהתייאשתי זה לא קל עם עוד ילדים בבית להיות נטו סביב ההנקה.. אבל משתלם , בסוף הנקתי עד ההריון הבא משהו כמו שנה ו 8
אה, עוד משהו , היא אוכלת טעימות , משהו? או הנקה מלאה עדיין?
נכתב ע"י תמנונה;2303971:לא הייתי פותחת בשביל זה אשכול אבל אם כבר בנושא...
בן ה10.5 חודשים שלי הפסיק בראשון בערב לינוק במפתיע. הוא לא רצה לאכול כלום וראיתי שיש לו רגישות/פצע בשפה העליונה בחלק הפנימי. בקושי הצלחתי לתת לו בקבוק ונרדם.
למחרת נעלם הפצע אבל הוא לא חוזר לינוק. מסיט ממני את הראש. מסכים רק מטרנה/חלב שאוב. (וכמובן מוצק)
מכירות את התופעה?
לנסות להחזיר אותו או לזרום עם הרצון שלו?
נכתב ע"י סתם;2304058:כדאי לבדוק אולי יש בשורה חדשה...יש כאלה
נכתב ע"י תמנונה;2303971:לא הייתי פותחת בשביל זה אשכול אבל אם כבר בנושא...
בן ה10.5 חודשים שלי הפסיק בראשון בערב לינוק במפתיע. הוא לא רצה לאכול כלום וראיתי שיש לו רגישות/פצע בשפה העליונה בחלק הפנימי. בקושי הצלחתי לתת לו בקבוק ונרדם.
למחרת נעלם הפצע אבל הוא לא חוזר לינוק. מסיט ממני את הראש. מסכים רק מטרנה/חלב שאוב. (וכמובן מוצק)
מכירות את התופעה?
לנסות להחזיר אותו או לזרום עם הרצון שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: