מידע שימושי הנפקת תו ירוק -יומי- ללא מכשיר חכם, איך?

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לאור השינויים שהולכים לחול מ3.10, יפוג תוקפם של כל התווים הירוקים שקיימים עד כה,
שאלה לי.
אדם שחוסן בשני חיסונים ובדיוק עוברת חצי שנה מהחיסון השני.
לכאורה ב3.10 לא יהיה זכאי עדיין לתו ירוק. אלא רק שבוע לאחר שיתחסן חיסון שלישי.
כך מתוך האמור כאן:

אך יומיים לאחר 3.10 יש אירוע שהוא חייבת להשתתף בו, ולהציג תו ירוק. לכן גם אם יתחסן עכשיו, לא יוכל להספיק לקבל תו ירוק עד אז...
כאן מגיעה הפיסקה הזו מתוך הקישור לעייל:

תו ירוק יומי למי שנבדקו בבדיקה מהירה:
  • מבוגרים וילדים שקיבלו תוצאה שלילית בבדיקה מהירה יכולים להפיק תו ירוק יומי שיהיה בתוקף ל-24 שעות בלבד מרגע הבדיקה.
ומובא גם קישור לסרטון המסביר איך להנפיק את התו הירוק היומי.

הבעיה היא,
שלמיטב הבנתי מהסרטון, אפשר להנפיק את התו היומי רק עם מכשיר חכם, עם מצלמה, מה יעשה אדם עם פלאפון כשר??
יש ציבור גדול כזה.....

או שאולי לא הבנתי נכון??

יש למשהו מידע בנידון???
חשוב לי ממש!
תודה!!

yisrael stern

משתמש פעיל
יש פה הסבר איך בדיוק לעשות בשיחת טלפון ולקבל למייל או לפקס
בהצלחה!!

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אפשר לצרף את הכתבה פה? חסום לי

yisrael stern

משתמש פעיל
המטה החרדי במשרד הפרסום הבריאות פרסם הערב (שלישי) את האופן בו יוכלו גם בני המגזר החרדי המחזיקים ברשותם מכשיר כשר בלבד את התו הירוק.

בנוסף לאפשרות ההנפקה באתר משרד הבריאות ובישומון הרמזור, משרד הבריאות מאפשר לכם לקבל את ׳התו הירוק׳ המהווה אישור כניסה למקומות ומבנים המיועדים למתחסנים ומחלימים בלבד גם באמצעות הטלפון הכשר.

לשם ההנפקה ניתן להתקשר למספר טלפון 02-508-2000 (ולעבור אימות דו-שלבי) או להיעזר במוקד קול הבריאות *5400 ולקבל את התעודה למכשיר הפקס או לתיבת הדוא"ל שלכם.

במטה ההסברה החרדי אמרו עם השקת הקו: "גם ציבור שומרי התורה נהנה מהטבות התו הירוק המאפשר בין היתר להשתתף במניינים המתקיימים בבתי הכנסת הפועלים בהתאם לתו ונרשמו לשם כך במועצה הדתית, באירועי תרבות ובמסעדות. מתחסנים - וחוזרים לחיים״.

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש פה הסבר איך בדיוק לעשות בשיחת טלפון ולקבל למייל או לפקס
העניין הוא שלא מצוין בכתבה אם זוהי הנפקה גם לתו ירוק יומי.
כל הבעיה ביומי, שזו בדיקה שאדם עושה לבד בבית, וצריך צילום של תוצאות הבדיקה (אגב, לא הבנתי איך מוכח מזה שהצילום הוא שלי ולא של אדם אחר... אין על הבדיקה מס' תז....).

להנפיק תו ירוק דרך הטלפון אכן הגיוני שאפשר, כי הנתונים על כל אזרח מופיעים כבר בקופו"ח וכו, כל השאלה על הבדיקות היומיות שאין את הסנכרון הזה.....

yisrael stern

משתמש פעיל
העניין הוא שלא מצוין בכתבה אם זוהי הנפקה גם לתו ירוק יומי.
כל הבעיה ביומי, שזו בדיקה שאדם עושה לבד בבית, וצריך צילום של תוצאות הבדיקה (אגב, לא הבנתי איך מוכח מזה שהצילום הוא שלי ולא של אדם אחר... אין על הבדיקה מס' תז....).

להנפיק תו ירוק דרך הטלפון אכן הגיוני שאפשר, כי הנתונים על כל אזרח מופיעים כבר בקופו"ח וכו, כל השאלה על הבדיקות היומיות שאין את הסנכרון הזה.....
זה אין לי מושג

כפריה

משתמש מקצוען
כמה זמן אחרי חיסון של מודרנה (בודד אחרי החלמה) ניתן להפיק תו ירוק?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה