סיכום היום הראשון של מבצע ׳מרתון דרכון׳: על פי נתוני רשות האוכלוסין וההגירה, נכון לשעה זו קיבלו שירות בארבע הלשכות הגדולות - 6,098 מבקשי דרכון.
כל רגע מבזקים
כל רגע מבזקים
מי שמזמין דרך המספרים האלו, כל אחד יכול להיכנס דרך מערכת זו ולבטל לו את התור, ואם יהיו הרבה תורים על המספרים האלה, יש סיכון שהמערכת תבטל לו באופן אוטומטי את התור, כי הם בודקים כל הזמן מספרים שהזמינו דרכם תורים רביםכן
מעתיקים את אחד ממספרי הטלפון שיש במאגר, לאחר כמה שניות+ מרעננים את הדף ומופיע קוד הSMSReceive SMS online | Temporary Phone Number | Israel Phone Number
receive-smss.com is a free website to receive SMS and voice mail online. You can use it from all the countries and for Gmail,Facebook,Linked and morereceive-smss.com
השאלה אם גם מאחורי הקלעים במשרדים יש ציבור שידאג להנפיק כמות כה גדולה...סיכום היום הראשון של מבצע ׳מרתון דרכון׳: על פי נתוני רשות האוכלוסין וההגירה, נכון לשעה זו קיבלו שירות בארבע הלשכות הגדולות - 6,098 מבקשי דרכון.
כל רגע מבזקים
לחדש דרכון עולה בדיוק כמו דרכון חדש - 260 ש"חיש לי שאלה:
יש לי דרכון ישן שפג תוקפו, האם לחדש דרכון עולה כסף?
וכמה עולה הנפקה בלשכות היעודיים? כמו המחיר הרגיל?
זאת במידה ואתם משלמים באתר במידה ומשלמים בלשכה המחיר 280 ש"חלחדש דרכון עולה בדיוק כמו דרכון חדש - 260 ש"ח
כנ"ל בלשכות הייעודייות
אפשר בב"ב אבל צריך תור ,1. אם יש לי דרכון ישן לא ביומטרי. אפשר גם להגיע ללשכה בבני ברק?
2. האם צריך להביא תמונה לתיעוד ביומטרי?
מאמינה שיש הרבה עם אותו רעיוןהיום כ-6000 אנשים הנפיקו דרכון חדש!
התורים... ה' ישמור.
אם אני רוצה לבוא על הבוקר, כדי להיות בין הראשונים
באיזו שעה לבוא?
רבע לשבע מספיק?
מה זה? ולמה זה משמש?הי,
איזה אתר נחמד...
יש פרטים עליו?
נראה בשימוש עולמי... מי עוד חוץ מחרדים ישראלים לא משתמש בSMS ?
מה זה? ולמה זה משמש?
(סורי לא קראתי את כל האשכול)
זוועה. אלפי אנשים ממתינים בתור.מה המצב בלשכה בירושלים?
הלכת?זוועה. אלפי אנשים ממתינים בתור.
מומלץ לקום בחמש, ולעמוד שם שעתיים
מלהגיע בשעה אחרת ולהמתין בתור 5 שעות ויותר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: