ב.ד.ה. הנער שלום ליפש ע"ה, נדרס למוות בערב שבת קודש האחרונה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
משום מה התוודעתי לזה רק עכשיו.. וטרם ראיתי שכתבו על זה כאן..
בעש"ק ראש חודש מנחם אב, בחזור מדרכו לזיכוי הרבים ביום שישי אחה"צ, נהרג הנער שלום דובער ליפש ע"ה, ע"י רכב חולף, בקרית מלאכי.
והוא בן 13 שנים...!!
יצא מהבית אחר הלימודים, ולא חזר..
רבונו של עולם.
אולי נתחזק בציפייה ובקשה לזמן בו בלע המוות לנצח
ומחה ה'' אלוקים דמעה מעל כל פנים..

//

ראש העיר קריית מלאכי אליהו זהר בהתייחסות לתאונה הקטלנית: "קיבלנו בתדהמה את הבשורה המרה על פטירתו של הנער כתוצאה מתאונת דרכים קשה בכניסה לקריית מלאכי.

הנער הצדיק, בן לקהילת חב"ד בעיר השתתף בהנחת תפילין באחת החנויות הסמוכות. ראש חודש אב וערב שבת הפכו ליום אבל ויגון. אנו משתתפים בצערה העמוק של המשפחה ומחבקים אותה ברגעים קשים אלו. העירייה תעמיד לרשותם את כל הסיוע והמעטפת האפשריים.

שָׁבַת מְשׂוֹשׂ לִבֵּנוּ נֶהְפַּךְ לְאֵבֶל מְחֹלֵנוּ.;
62e56a0d424af_1659202061_news_main_gallery.jpg

62e675b3aa7c3_1659270579_news_main_gallery.jpeg

טאבו

משתמש סופר מקצוען
עצוב ממש!
ילד טהור ועדין ממשפחה יקרה ממש
ברוך דיין האמת

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
המרכז של הקייטנה מלפני ארבעה שנים, כתב:
"אני זוכר שבתפילות היית מתיישב לפעמים באמצע המעבר, או באיזה ספסל לא קשור במקום לשבת עם הקבוצה שלך, ואני לא הבנתי מה הסיפור

וניגשתי אליך בגערה '! גש לקבוצה!׳

והגבת ׳לא, אני לא ייגש׳

וחשבתי שאתה מתחצף אז הרמתי את קולי ׳אם לא תיגש אקרא לאחראי!׳

וענית לי: ׳תתכופף׳

-מה?

-תתכופף, אני רוצה להגיד לך סוד..

התכופפתי ולחשת לתוך אוזני:

״המרכז, אני משתדל כל יום להתפלל בכוונה מילה במילה מתוך הסידור, ואני יודע, שאם אשב ליד החברים, הם יפריעו לי ואני ידבר איתם ויסתכל עליהם במקום להתפלל יפה אז אני מעדיף להתרחק מהם בתפילה״.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!

טאבו

משתמש סופר מקצוען
מרגש!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה