הגופן של צמאה, לפי דעתי לא שלוק, הוא שונה
ואותי מעניין האם חברת אאא הסכימה למהלך הזה..איך שזה נראה זה כן שלוק- פשוט עברו על הפונט עם פן טול ויצרו קו חדש..
בטוח שלא!ואותי מעניין האם חברת אאא הסכימה למהלך הזה..
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה - ולקבל קנס...בטוח שלא!
אתה בא לרמז משהו?אא"כ זה מעצב/ת שלא מודע לכללים (שאגב לא רק באאא אלא בכל חברות הפונטים!!)
מה הכוונה?אתה בא לרמז משהו?
גם אצלך זה ככה?מה הכוונה?
איסור העתקת עקומות הוא כלל ידוע בכל החברות...
מה, לא להעתיק עקומות של פונטים שיצרתי? או ליצור פונטים חדשים שמתבססים על הפונטים שלי?גם אצלך זה ככה?
עיוות אותיות, עיבוי משקל, הטיה מלאכותית, שינוי פרספקטיבה?מה, לא להעתיק עקומות של פונטים שיצרתי? או ליצור פונטים חדשים שמתבססים על הפונטים שלי?
ברור!
חחח לא!עיוות אותיות, עיבוי משקל, הטיה מלאכותית, שינוי פרספקטיבה?
לא אמרת לי את זה מתי שקניתי אצלך.....
זה וודאי!מה שכתבתי שבכל חברות הפונטים תקף זה האיסור להעתיק עקומות או ליצור פונטים שמתבססים על פונטים קיימים
כנראה הגיעו לאיזה הסכם...
התכוונו לזה:הפונט של צמאה, הוא פונט משונה של עודד עזר:
עזר טייפ האוס | עזר פרנקריהליה
פונט עזר פרנקריהליה עוצב ע״י עודד עזר (2003) ובעל 1 משקלים.www.ezertypehouse.com
הגופן שמעל הסמליל של 'צמאה', זה גם נראה שלוק במשקל דקיק, לא?
צפה בקובץ המצורף 820320
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: