כמה שכבות של בצק ומרנג יש?מעלה לך פה את התרגום, אם משהו לא ברור לך, תשאלי....
הערה חשובה: העתקתי את המתכון לגוגל טרנסלייט, וקצת תיקנתי שגיאות....
לא השוויתי בין המתכון המקורי, לבין התרגום, אלא במקום שלא היה הגיוני/ מובן.
המלצה למשתמשים-תשוו לפני ההכנה בין המתכונים, כמויות, וכו'.
אפשר בשמחה להעתיק ולשנות את המתכון המצורף לתועלת המשתמשים, וכמובן לפרסם אח"כ.
העוגה של גברת זייגלבוים (עוגת סרט ותחרה) (P, TNT)
מקור: ספר הבישול של Balabuste's Choice
תפוקה: 3 תבניות ארוכות או 4 תבניות קצרות
עוגות:
15 ביצים, מופרדות
1-1/2 כוסות סוכר
1-1/2 חבילות סוכר וניל
1-1/3 כוס שוקולד לאפייה
1-1/4 כוסות אגוזי מלך טחונים
1-1/2 כוסות אגוזים
4 כפות קמח
מרנג: (דף אחד לכל מתכון, להכפיל מתכון )
8 חלבוני ביצה
1 כוס סוכר
1 כף קמח
1.9 כוס אגוזי מלך טחונים (קצת פחות מ2 כוסות)
קרם שוקולד:
5-3/4 כוס שוקולד לאפייה
1 כוס מים
3 כפות. קפה
3 כוסות סוכר
3-3/4 כוס מרגרינה
8 ביצים
קרם פריך:
4 כוסות סוכר
1 ק"ג שקדים קלויים (חתוכים או פרוסים)
100 גרם מרגרינה
3 כוסות אבקת סוכר
1 כף. סוכר וניל
9 חלמונים
זיגוג קרמל:
115 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס מלבין קפה
1 כף. תמצית וניל
2-1/2 כוסות אבקת סוכר
מכינים עוגות:
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מקציפים חלבונים עם חצי סוכר במהירות גבוהה לקצף יציב. מוסיפים את יתרת הסוכר והחלמונים, אחד בכל פעם, תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות עד לקבלת מרקם חלק. יוצקים את הבלילה לשני ניירות עוגיות מרופדים.
אופים במשך 35 עד 40 דקות.
מכינים מרנג:
מחממים תנור ל-160 מעלות צלזיוס.
מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס סוכר במהירות גבוהה לקצף יציב. מוסיפים את יתרת הסוכר והקמח ומערבבים במהירות נמוכה. מקפלים פנימה אגוזי מלך ומערבבים ידנית.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת. אופים במשך 45 דקות.
מכינים קרם שוקולד:
ממיסים את ארבעת המרכיבים הראשונים בסיר כפול.
מקציפים מרגרינה עם ביצים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. לְקַרֵר.
הכינו קרם פריך:
ממיסים סוכר על להבה נמוכה עד שנוצר נוזל חום. מניחים אגוזים על נייר אפייה. יוצקים נוזלים על האגוזים ומניחים לסוכר להתקשות. לפרק לחתיכות. מכניסים את הנתחים למעבד מזון ומערבבים עד שהם כמעט דק.
מרגרינה שמנת, סוכר קונדיטורים וסוכר וניל. מוסיפים חלמונים ו-6 כוסות פריך ומערבבים.
מכינים זיגוג קרמל:
ממיסים מרגרינה וסוכר חום. מוסיפים לאט לאט מלבין קפה ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
מכניסים למיקסר אבקת סוכר ותמצית וניל. מוסיפים תערובת מחוממת ומקציפים במהירות גבוהה במשך 2 עד 3 דקות עד לקבלת קרם וחלק. תן לקרם לעמוד במשך חמש דקות. הוסף עוד אבקת סוכר אם השמנת רופפת מדי.
הוראות הרכבה:
מורחים שכבה של קרם שוקולד על עוגה אחת. מורחים שכבה של קרם פריך על קרם שוקולד. לאחר מכן שמים שכבת מרנג וממשיכים עם קרם השוקולד, הקרם הפריך ואז חוזרים על הפעולה. עורמים עוגות אחת על השנייה. מקפיאים למשך הלילה.
חותכים את העוגה ל-3 כיכרות ארוכות או 4 קצרות. קרם את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם קרם שוקולד. יוצקים זיגוג קרמל חם על הכיכרות. מטפטפים מעל כל כיכר שוקולד מומס.
הערות המחבר:
עוגה זו דורשת ארבעה דפי עוגה. אתה יכול לעשות אחת משתי האפשרויות הבאות:
א> אופים את מתכון העוגה פעמיים כדי לקבל ארבעה דפים.
ב> אופים מתכון עוגה פעם אחת כדי לקבל שני דפים ואז אופים את מתכון המרנג פעמיים.
את יכולה לרשום לי את סדר השכבות?