אין הבטחה
הם מתחייבים להקצאות הלוואה נוספת לחתונה עד ששוק יתקן לסכום של 150,000 ש"ח
אין הבטחה
הם מתחייבים להקצאות הלוואה נוספת לחתונה עד ששוק יתקן לסכום של 150,000 ש"ח
מעניין אותי עד כמה זה מסחריתהיה בטוח שבברוקר זה יותר זול...
בברוקר אין את המעטפת הקהילתית.תהיה בטוח שבברוקר זה יותר זול...
א) תלוי איזה קרן סל אתה קונה.תהיה בטוח שבברוקר זה יותר זול...
מעניין אותי עד כמה זה מסחרי.
כל החסכון במאת האחוזים הולך להשקעה, ואין רווחים להעסקנים החשובים שיחי'.
א. לא נכון (הדמי ניהול הם בתוספת הדמי ניהול של הקרן סל)א) תלוי איזה קרן סל אתה קונה.
ב) ברוקר לא נותן הלוואה של 30,000 ש"ח ללא ריבית.
ג) כאן יש יותר "מחייב".
יש דעות בפוסקים שאסור.האם הגיוני ומותר ללוות מגמ"ח כסף עבור השקעה?
יתכן, אבל יש אנשים שיקנו קרנות סל בעלות דמי ניהול גבוהים (לרוב מטעמי כשרות או מחוסר ידע).א. לא נכון (הדמי ניהול הם בתוספת הדמי ניהול של הקרן סל)
לא התכוונתי לחלוק על דבריךב, ג. לא רלוונטי, השאלה היתה על הדמי ניהול.
אין להם משכורת?כל החסכון במאת האחוזים הולך להשקעה, ואין רווחים להעסקנים החשובים שיחי'.
מנחש שהם ישמחו שתצטרף. אולי לא צקבל הלוואה, אבל לתוכנית עצמה - למה לאאבל לצערי כנראה אני לא אוכל, כי אני לא משתייך לקהילה
אולי תכניס תוכנית שכזו לקהילה שלך...ואני הייתי שמח להצטרף אליה. אבל לצערי כנראה אני לא אוכל, כי אני לא משתייך לקהילה
בעיני המעלה העיקרית היא ההלוואה, גם בזה שההשקעה ממונפת וגם בזה שאחרי שלקחתי הלוואה אני מחוייב יותר להחזיר אותה, ואם אני לא מקבל את ההלוואה, מה המעלה בתכנית? אפשר להשקיע באופן עצמאי.מנחש שהם ישמחו שתצטרף. אולי לא צקבל הלוואה, אבל לתוכנית עצמה - למה לא
אני לא בטוח שבקהילה הזו מתחייבים לתת דירה.חבל שבמקום לטפל בשורש הבעיה
מטפלים בתסמינים שלה.
שורש הבעיה הוא ההתחייבות לדירה ואת זה חייב להפסיק!
כל שאר הוצאות החתונה כן אפשר להסתדר
אבל מה שגורם לכל הבלאגן זו ההתחייבות לדירה.
מתי אנשים יפקחו את העיניים?
ההלוואה זה משהו זניח למדי.בעיני המעלה העיקרית היא ההלוואה, גם בזה שההשקעה ממונפת וגם בזה שאחרי שלקחתי הלוואה אני מחוייב יותר להחזיר אותה, ואם אני לא מקבל את ההלוואה, מה המעלה בתכנית? אפשר להשקיע באופן עצמאי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: