משהו כזהזה קורה רק במקרה של סינכרון?
משהו כזהזה קורה רק במקרה של סינכרון?
איפה את בודקת?קיבלתי מייל שאישרו דרגה ואני לא מצליחה להכנס לראות איזו דרגה.
מישהו יוד למה ויכול לעזור?
(נותן את הדף הזה:צפה בקובץ המצורף 1481331
כןאיפה את בודקת?
דרך "ברור דרגת זכאות"?
הסדרת כבר?
אל תעמדו על הקו,יש דרך לברר איזה מסמך חסר חוץ מלעמוד שעות על הקו ולחכות שהם יענו?
אין טופס כזה השנה. המעסיק צריך להוציא לך מסמך עם: אישור על חזרה מחלד עם תאריך חזרה מחלדחזרתי מחלד, איזה טופס המעסיק צריך לשלוח לי כאישור חזרה מחלד? לא מצאתי טופס כזה.
יש מישהו שיכול להעלות לפה את הטופס המבוקש?
תודה רבה
על איזה חודשים קיבלת דמי אבטלה?אשמח לדעתכם המקצועית:
שנה שעברה עבדתי בשתי עבודות. התפטרתי מאחת מהן בחודש 07.
בדוח מעסיקים התמת ראה שיש לי עוד עבודה וביקש תלושים .
שלחתי להם מכתב התפטרות.
הם דחו את זה וביקשו כך:
.על האם לשלוח אישור ביטוח לאומי על מועד ימי הזכאות ומכסת ימי הזכאות ואישור ביטוח לאומי על גובה דמי האבטלה.
שאלתי היא- האם הם מחלקים את גובה דמי האבטלה ל-3? דמי אטלה בגובה 1400 ש"ח בערך
תודה לכל העונים ובכללם @המוכשר !!! @מלי שיר.
תודה רבה!!
כרגע יקבעו לך דרגה, ויבקשו תלוש שכר אחרי חופשת לידה,@המוכשר ,
אם יצאתי עכשיו לחופשת לידה, אך בתלושים שאני מגישה להם, אני מגישה לא את הדמי לידה,
אלא תלושים מתחילת שנה, קובעים לי דרגה קבועה או רק זמנית עד שאחזור לעבוד??
זה מה שכתוב לי באישור של ביטו"ל.על איזה חודשים קיבלת דמי אבטלה?
ואם קיבלת על חודש אחד אז כן, הם יחלקו את זה 3!
הם יבקשו לך עכשיו תלושי שכר של חודשים 7 ו8 ויעשו ממוצע מחודשים האלה כולל התוספת של 1142זה מה שכתוב לי באישור של ביטו"ל.
חשוב לי לציין- כי זו עבודה שכל כלל העובדי מוצאים בה לחלת בחודשי יולי-אוגוסט. אני פשוט התפטרתי אחרי זה.
מה ניתן להסיק מזה?
צפה בקובץ המצורף 1483196
אבל אין לי.הם יבקשו לך עכשיו תלושי שכר של חודשים 7 ו8 ויעשו ממוצע מחודשים האלה כולל התוספת של 1142
אוקי אבל הם יבקשו לך מהעבודה שאת כן עובדת בו, תלושים של 7-8 כדי לעשות ממוצעאבל אין לי.
הם מבקשים אישור מביטוח לאומי (צילום מסך שהראתי למעלה.)
לא הבנתי למה?אוקי אבל הם יבקשו לך מהעבודה שאת כן עובדת בו, תלושים של 7-8 כדי לעשות ממוצע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: