כןצפה בקובץ המצורף 1442352
הטופס המודגש הוא נקרא טופס ריכוז מעסיקים??????????
מי באמת יכול לדעת????מי אמר לך בוודאות שלא יסתכלו בסינכרון? זה מידיעה?
@המוכשר !!! האם אתה יודע בוודאות שאם אסמן לא מעוניינת בסינכרון אז באמת לא יהיה סינכרון?! אפשר לסמוך על זה?
3 תלושים לאחר החל"ד@המוכשר !!! נראה לי שדיברו על זה באשכול אבל אינני מוצאת. מה דין חל"ד שהיה בתקופה בין ינואר ליוני?
איך יש לך מעמד שכירה בביטוח לאומי אם את לא עובדת?אני חוזרת לעבוד בתחילת שנה"ל הזאת כך שאין לי תלושים מ2023
יש לי מעמד תלמידה במוסד להשכלה גבוהה (עד 30.9) ושכירה לפי ביטו"ל. סימנתי אישור לסנכרון.
יתנו לי דרגה זמנית?
איך אוכל אח"כ לשלוח את התלושים שאקבל?
הקפצה@המוכשר !!!
אני אברך כולל,
ויש עלי תלוש של 300 שח בחודש,
כמובן כשאני נכנס לטופס כתוב לי הכנוסתיך הם כ1600 בינואר עד יוני,
האם זה עלול להפריע לי בקביעה שלי כאברך כולל,
או שזה רק מוסיף להכנסות החודשיות??
זה באמת מוזר. בטופס של הבקשה לא היה כתוב שאני שכירה אבל צירפתי אישור מביטו"ל שאני במעמד שכירהאיך יש לך מעמד שכירה בביטוח לאומי אם את לא עובדת?
לא מפריע
זה באמת היה עד היום התלבטות ומהשנה כבר לאועוד עניין מעצבן, ידעתי שצריך משרה מלאה כדי לקבל סבסוד ואכן תהיה לי משרה מלאה.
עכשיו מתברר שצריך רק מסכום מסוים ומעלה, ואם כך המשרה מלאה מורידה לי את הדרגה! כי הממוצע לנפש עולה בעקבות המשרה המלאה.
אם הייתי יודעת מראש, אולי לא הייתי מתאמצת לקחת משרה מלאה כי ממילא יהיה יותר סבסוד וגם אעבוד פחות.
זה מאוד מאכזב...
אם היו מודיעים את זה כמה חודשים קודם.... ממש לא בסדר מצידם.זה באמת היה עד היום התלבטות ומהשנה כבר לא
אבל מי שהתארגן לזה בהחלט ויכול להיות שהפסיד....
אבל אם הולכים לפי תחילת 2023,זה באמת היה עד היום התלבטות ומהשנה כבר לא
אבל מי שהתארגן לזה בהחלט ויכול להיות שהפסיד....
אולי @SHILATI יודעת?מי אמר לך בוודאות שלא יסתכלו בסינכרון? זה מידיעה?
@המוכשר !!! האם אתה יודע בוודאות שאם אסמן לא מעוניינת בסינכרון אז באמת לא יהיה סינכרון?! אפשר לסמוך על זה?
מבחינת הכנסות מה רשום בסנכרון?אני חוזרת לעבוד בתחילת שנה"ל הזאת כך שאין לי תלושים מ2023
יש לי מעמד תלמידה במוסד להשכלה גבוהה (עד 30.9) ושכירה לפי ביטו"ל. סימנתי אישור לסנכרון.
יתנו לי דרגה זמנית?
איך אוכל אח"כ לשלוח את התלושים שאקבל?
מבחינת הכנסות מה רשום בסנכרון?
אין לי מושג מה יעשו...שאין הכנסות.
טוב, נחיה ונראהאין לי מושג מה יעשו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: