דרוש מידע הנחה בארנונה כפולה ???

שניאור רובינשטיין

משתמש מקצוען
אני צריך מידע דחוף, אני כעת שוכר דירה (יחידת דיור) והמשכירשלי רוצה שארשם בעיריה שאני גר אצלו כדי שנקבל הנחה בארנונה
אך מצד שני אני אמור לעבור לדירה שלי האם יש אפשרות כזאתי שכעת אני יהיה רשום היכן שאני שוכר והוא יקבל הנחה בארנונה עליי,
ובעוד חודש אני יעביר את הכתובת שלי למקום מגוריי ואגיש בקשה באותו מקום להנחה בארנונה
האם הם יגידו לי שכבר קיבלתי הנחה במקום אחר או שהם לא יכולים בכלל לדעת את זה ????
מתנצל אם הנוסח קצת קשה להבנה....

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תנאי ראשון שהוא חותם לך על העברת דירה באותו יום שאתה עוזב ומעביר את זה לעירייה
כך שזה לא יעזור לו מעבר לזמן שאתה חי בדירה

אתה עובר לעיר אחרת או דירה אחרת באותה עיר?

איזה שם?

משתמש מקצוען
לפי חוק תקופה של פחות משנה חובת המשכיר לשלם את הארנונה אא''כ סיכמתם אחרת כמובן שלא מומלץ לך לשנות ולרשום על שמך מהסיבות שנכתבו למעלה , כמעט כל העיריות מבקשות אישור אי קבלת הנחה ברשות קודמת בארנונה ובמים והכאב ראש לדאוג לכל המסמכים לא כדי לך בכלל -הכל מנסיון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה