שווה מיליונים
משתמש מקצוען
ממש נהנתי מהכתבה שלך בעיתון
הציור מדהים כמו שרק את יכולה
הציור מדהים כמו שרק את יכולה
bandicam מסריטה מסך אבל עדיף לך להסריט בקליפ סטודיו- שם זה צסריט פעולות בלבדתודה יקרה,
אני חולמת להסריט מסך פעם אחת לתהליך מלא, עוד לא מצאתי את התוכנה שתגשים את חלומי...
גיליתי היום את זה:bandicam מסריטה מסך אבל עדיף לך להסריט בקליפ סטודיו- שם זה צסריט פעולות בלבד
כלומר- כשאת לא מציירת או שיש הפסקה אפילו של שניה בין קו אחד לשני- אין הקלטה
המינוס בהקלטה של קליפ זה שזה מוקצב ל 30 או 60 שניות- לא זוכרת בדיוק
ואז כל ההקלטה נדחסת לזמן הזה וזה יוצר הסרטה מהירה
באנדיקאם- תוכנה ממש טובה להקלטת מסך אבל תקליט הכל -אבל תמיד תוכלי באמצע להשהות הקלטה ולהמשיך אחר כך
אם תרצי מידע נוסף - את יכולה לכתוב לי במייל
המון הצלחה!
במה את מסתבכת??מסתבכת בכל פעם מחדש
האופן שבו המשקפיים יושבות על הפרצוף, העיניים בתוך המשקפיים, ועוד יותר אם הפרצוף בהטיה אז נוסף לי גם סיבוך בפספקטיבה של המשקפיים עצמם - כלומר בגלל הזווית יוצא שעדשה אחת יותר גדולה מהשניה אבל זה עדיין צריך לצאת הגיוני ולהראות כאילו יש פה 2 עדשות קופי פייסט.במה את מסתבכת??
תשתפי אותי בפרטי, אולי ספיציפית אוכל לעזור לךהאופן שבו המשקפיים יושבות על הפרצוף, העיניים בתוך המשקפיים, ועוד יותר אם הפרצוף בהטיה אז נוסף לי גם סיבוך בפספקטיבה של המשקפיים עצמם - כלומר בגלל הזווית יוצא שעדשה אחת יותר גדולה מהשניה אבל זה עדיין צריך לצאת הגיוני ולהראות כאילו יש פה 2 עדשות קופי פייסט.
בקיצור...
איכשהו כשאני מנסה לצייר משקפופרים משהו לא עובד לי טוב
כל הפרטים באתר שלי בחתימה כאן למטהסתאם לידע ( ואולי באמת נעשה את ה פעם)
כמה עולה דבר כזה?
אם את עובדת על קליפ סטודיו יש אפשרות כזאת בתוכנה עצמה...אני חולמת להסריט מסך פעם אחת לתהליך מלא, עוד לא מצאתי את התוכנה שתגשים את חלומי...
גיליתי היום את זה:
חלום...Screen Recorder
recorder.freebusinessapps.net
המינוס-ללא הקלטת קול למי שחשוב לו...
תודה, מצאתי את התוכנה הנ''ל, מושלמת...אם את עובדת על קליפ סטודיו יש אפשרות כזאת בתוכנה עצמה...
תודהמיוחד ביותר
גם אני.ממש נהנתי מהכתבה שלך בעיתון
אין לי פרימיום.. אבל תודה על הנכונותתשתפי אותי בפרטי, אולי ספיציפית אוכל לעזור לך
אפשר תמיד למייל... ממש אשתדל להיות לעזר.אין לי פרימיום.. אבל תודה על הנכונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: