חיים דיקמן
Administrator
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י OR_Design;1927372:מלאתי פרטים ולא חזרו אלי
נכתב ע"י שירוש;1928576:נכון,
אולי באמת שיחליפו יום
כי על המפגש של הפורמה הודיעו כבר מזמן
וכבר נרשמתי
יש סיכוי????
אני מאווווד רוצה להגיע גם למפגש של פרוג
נכתב ע"י לנדא;1928659:גם אני הייתי מאד רוצה להרשם,
כידוע פרוג תמיד עשו כל מאמץ להביא לעולם העיצוב את הטוב ביותר! (הן דרך האתר המדהים! שכולנו מכירי טובה אליו והן בהרצאות מקצועיות שלמרות שלא זכיתי ללמוד בקורסים של פרוג (עדיין) זכורים לי לטוב ימי "ערך מוסף" הבלתי נשכחים!!!)
אבל ללכת על שתיהם נראה לי "מטורף" מבחינה טכנית,
הפורמה כבר הודיעו הרבה לפני וכבר נרשמתי...
כ"כ חבל לי ואפילו מצער..
כי התכניה נראיית ממש מפתה... נראה שהולך להיות בפרוג הרצאות על נושאים ממש חשובים...
חבל...
(במפגש ה"פורמה"הראשון הר' חיים דקמן דיבר כמה דקות כך שעשה רושם שיש שיתוף פעולה בין הגופים, אז איפה זה נפל?... הרי ברור לכולם שמפגש מקצועי לאותו קהל יעד באותו יום, יגרום לפחות משתתפים בכל אחד, וכל הצדדים מפסידים... חבל...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: