איזו מחמאה!! ועוד ממך..יצירת מופת!
כל הכבוד.
תודה רבה!!!
איזו מחמאה!! ועוד ממך..יצירת מופת!
כל הכבוד.
זה נכתב בעידן הקופסא המתומנת...תנוססת קופסא של כובע מתומנת של האח הגדול.
נִכָּנֵס וְנֵלֵךְ
לְחַיִּים יוֹתֵר טוֹבִים
יש כאן כפילות קלה.. מכוון?וַאֲנִי וְאַתָּה
נִכָּנֵס לְחַיִּים חֲדָשִׁים
אֲרֻכִּים וּמְתוּקִים
וּלְשָׁלוֹם.
למעשה התשובה לשתי השאלות דומה.מקסים ומיוחד כרגיל!
יש כאן כפילות קלה.. מכוון?
נ.ב.
מדוע לא תזכה אותנו באשכול נפרד ומיוחד עבור על שיר יחודי ומקסים?
מיקל על המעקב ועל יכולת הדיון והתגובה..
שווה כל האשכול בשבילה.וַאֲנִי וְאַתָּה
אם המדובר בשיר האחרון, הוא נכתב לפני שנה ואני כמעט בטוח שהמקום היחיד בו ראה אור זה הסטטוס שלי בווצאפ. שאר השירים חלקם אכן ראו אור עולם בפורומים מפורומים שונים במהלך השנים. ובכל אופן שמרתי לי עותק מהם במגירה.מהמגירה ממש?
הוא לא התפרסם איפשהו? מצלצל לי מוכר
ועדיין, בשביל להקל עלינו את המעקב - במטותא, כל שיר הוא יצירת פאר ליגה א'. מגיע להם כבוד.מדובר בשירים מהמגירה שנכתבו לימי אלול והגלילות.
זה מה שמחבר אותם לאשכול אחד ולא מקנה להם בעיניי זכות לאשכול ייחודי.
השירים של @קופי 100 הם מהסוג שמיד מתחברים אליו ומרגישים מכרים ותיקים, כך אני לפחות.אין לי וואצאפ
הסגנון איכשהו מוכר לי. הקצב או הרוח, אני לא יודעת לשים את האצבע על משהו מדוייק. כנראה מהפורומים השונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: