זה מעצבן מאד וודאי שהוא לא אדם נחמד בזה שהוא לא עצר, אבל השאלה אם מבחינה הלכתית מותר להזיק אותו בתור עונש. לא יודע.מהיום בל''נ אני לא אחשוב פעמיים ואתלונן מיד....
הנהג לא עושה לך טובה שהוא עוצר, זה חובתו.
זה מעצבן מאד וודאי שהוא לא אדם נחמד בזה שהוא לא עצר, אבל השאלה אם מבחינה הלכתית מותר להזיק אותו בתור עונש. לא יודע.מהיום בל''נ אני לא אחשוב פעמיים ואתלונן מיד....
הנהג לא עושה לך טובה שהוא עוצר, זה חובתו.
לא ידעתי
מהיום אם תהיה לי בעיה עם האוטובוס אני אחשוב כמה פעמים האם שווה להתקשר ולהתלונן ולגרום לנהג להפסד כספי גדול כל כך, או שאולי הפעם אפשר לוותר ולחכות עוד חצי שעה לאוטובוס הבא.
נקודה למחשבה!
תגובה שקיבלתי מהם לפני שעה:שלחתי את השאלה למשרד התחבורה, יהיה מעניין לקבל את דעתם, אי"ה כשתגיע נפרסם כאן בל"נ.
נכתב ע"י משרד התחבורה - פניות הציבור:פנייתך בנושא מתאריך 08/04/2021 09:12 נמצאת בטיפול משרד התחבורה, אגף תחבורה ציבורית.
בחיים לא תמיד עושים מה שאוהבים, ואנחנו משלמים מיסים בדיוק כמו כל אחד אחר.גם ככה נהגים לא אוהבים לבצע נסיעות בקווים החרדיים.
הצפיפות והעומס לא נחמדים גם להם.
ובאוזני שמעתי, נהגים מדברים על זה.
מי שלא נחמד לו להיות נהג בקו חרדי, שלא יהיה בכלל.
נכון,
והייתי מציעה עוד נקודה למחשבה.
לא מאהבת מרדכי - משנאת עשיו...
גם ככה נהגים לא אוהבים לבצע נסיעות בקווים החרדיים.
הצפיפות והעומס לא נחמדים גם להם.
ובאוזני שמעתי, נהגים מדברים על זה.
אם יתווספו להם גם קנסות על ימין ועל שמאל,
זה עלול להביא לכך שעוד פחות ופחות נהגים יסכימו לקבל את הקווים שלנו,
ואנחנו רק ננזק מכך.
אני באמת לא מבין, למה בגלל הקנס הם לא ירצו להיות נהגים אצל חרדים, וכי אצל חילונים אין קנס? הרי כתבו כאן שאצל חילוניים יותר מצוי תלונותהשאלה פה היא לא מה צודק. אלא מה חכם.
לפעמים קנס הוא פתרון, ולפעמים, הוא פתרון לטווח הקצר ונזק לארוך.
אני רק אומרת שצריך לחשוב על ההשלכות.
ולא לרוץ להתלונן על כל בעיה דמיונית, כמו זו המתוארת בראש האשכול הנ"ל.
עריכה:
יש מחסור בנהגים טובים.
ואם נהג טוב לא יסכים לקחת קו חרדי מחשש לקנס,
אנחנו נקבל נהג פחות טוב.
לנהג טוב יש פחות סיכויים להיקנס מאשר לנהג לא טוב...השאלה פה היא לא מה צודק. אלא מה חכם.
אם נהג טוב לא יסכים לקחת קו חרדי מחשש לקנס,
אנחנו נקבל נהג פחות טוב.
כי טירוף של מיליון אוטובוסים בינעירוניים, שעולים עליהם אנשים, נשים וטף כי"ר עמוסים בעגלות ופקלאות,אני באמת לא מבין, למה בגלל הקנס הם לא ירצו להיות נהגים אצל חרדים, וכי אצל חילונים אין קנס? הרי כתבו כאן שאצל חילוניים יותר מצוי תלונות
מה שנכון, ואין בחו"ל, עד כמה שאני יודע.כי טירוף של מיליון אוטובוסים בינעירוניים, שעולים עליהם אנשים, נשים וטף כי"ר עמוסים בעגלות ופקלאות,
ומסתןבבים לאיסוף והורדה ברחבי כל העיר,
יש רק אצלנו.
תקנו אותי אם אני טועה.
זה עלול להביא לכך שעוד פחות ופחות נהגים יסכימו לקבל את הקווים שלנו,
ואנחנו רק ננזק מכך.
אני ב"ה נוסע הרבה בתח"צ ובעיסוקי הנני מלווה בכמה וכמה מסלולים ביום ויוצא לי לדבר עם הנהגים על זה.ככל הנראה בפעם הבאה, הוא יסדר לעצמו שיבוץ בקו יותר סימפטי.
מה הפירוש נהג לא טוב ?ואם נהג טוב לא יסכים לקחת קו חרדי מחשש לקנס,
אנחנו נקבל נהג פחות טוב.
חבל שאי אפשר ללייק יותר מפעם אחת.אני ב"ה נוסע הרבה בתח"צ ובעיסוקי הנני מלווה בכמה וכמה מסלולים ביום ויוצא לי לדבר עם הנהגים על זה.
השיבוץ כלל לא תלוי בנהגים אלא בסדרן וברצותו מחליף וברצותו משאיר.
יש פעמים שהסדרן נותן יותר מרחב תמרון לנהגים אך אין דבר כזה שאחד יגיד אני לא עושה את הקו הזה.
מי שלא עושה את מה שנותנים לו בשיבוץ במקרה הטוב הוא ננזף ובד"כ הוא נקנס ובמקרה הלא טוב הוא מפוטר.
מה הפירוש נהג לא טוב ?
כמעט על כל דבר אפשר להתלונן ומלאך רע בע"כ יענה אמן וישתפר,
אז אנא אל תחפשו סיבות מסיבות שונות ומשונות לצאת לעזרת הנהגים אלא בואו לעזרת עם ה' הנוסעים בתח"צ ומבקשים מינימום של עמידה בזמנים והעלאת נוסעים בתחנות.
נסיעה טובה לכל עם ישראל בכל מקומות מושבותיהם.
אני ב"ה נוסע הרבה בתח"צ ובעיסוקי הנני מלווה בכמה וכמה מסלולים ביום ויוצא לי לדבר עם הנהגים על זה.
השיבוץ כלל לא תלוי בנהגים אלא בסדרן וברצותו מחליף וברצותו משאיר.
יש פעמים שהסדרן נותן יותר מרחב תמרון לנהגים אך אין דבר כזה שאחד יגיד אני לא עושה את הקו הזה.
מי שלא עושה את מה שנותנים לו בשיבוץ במקרה הטוב הוא ננזף ובד"כ הוא נקנס ובמקרה הלא טוב הוא מפוטר.
חבל שאי אפשר ללייק יותר מפעם אחת.
סוף סוף מישהו מדבר בשפה נורמלית.
למה אנחנו צריכים לסנגר על אלו שמציקים לנו???
לדעתי במצב כזה אין כמו מייל לסגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב
כך אני נוהג שנים וזה עוזר
מייל של הרב מקלב סגן שרת התחבורה sgan @ mot.gov.il
מייל של שרת התחבורה רגב mregev @ knesset.gov.il
קישור ליחידה לפניות הציבור בכנסת,
מייל של הרב יעקב טסלר נציב תלונות הציבור Ytesler @ knesset.gov.il
הסבר ?יש אתר שקוראים לו 15 דקת ומטפלים בדברים הכי טוב
הסבר ?
קישור ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: