הנבטים צמחו עם שחר

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בכל פעם אני מתפעמת מחדש- מהיופי, מהמהירות- בערב הם הלכו לישון סגורים וירוקים ובבוקר קמו לבנים ומתנשאים לגובה של 2-3 ס"מ
ואם חיפשתם מה חלבונית לתשעת הימים- הנה התשובה.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1500.JPG
    KB 924 · צפיות: 18
  • IMG_1503.JPG
    KB 698.5 · צפיות: 16

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו! הנבטה מדהימה!
אולי תספרי איך יוצא לך כזה מוצלח?
אצלי לוקח כמה ימים, וגם אז - לא כזזזה מוצלח!
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מה הנבטת? ואיך?
זה פצצת אנרגיה ובריאות...
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אין עם זה בעיה בשמיטה?
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י sara100;1706707:
אין עם זה בעיה בשמיטה?

זה גידולי מים, כך שעד כמה שידוע לי אין עם זה בעיה
 

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה שעועית מש.
בחורף זה נמשך יומיים ויותר אבל בקיץ צ'יק צ'ק
השריתי 24 שעות, בררתי,
ואז השארתי בקערה הזו , ודאגתי מידי פעם ללחלח עד שיצאו נבטוטים
ידוע לי שיש מנהגים שונים בשמיטה, אבל אצלנו זה מותר.
את הנבטים - מכרסמים ככה, או מוסיפים לסלט
לארוחת צהריים: הוספתי לירקות מאודים בסוף הבישול בערך חצי שעה על אש קטנה, ואח"כ לתת לזה לספוג טעמים.
הטעם- נטרלי ומשתלב עם כל דבר.
 

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ומה עושים עם השעועית?
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
אוכלים את הכל.

הנבטה מוצלחת במיוחד מ-
עדשים ירוקות.
או שעועית מש
 

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
את השעועית אוכלים כמובן- זה יחד, אולי התכוונת על הקליפות הירוקות? בעיקרון הן מתקלפות מעצמם כשאוכלים ככה, צריך מידי פעם לקלף, לגבי הבישול- אם את משקיענית- תקלפי קודם- אני מכניסה את זה ככה לסיר, הקליפות ברובן צפות למעלה ואני מסירה, ומה שלא - אוכלים בלי בעיה...
הקערה היא פלסטיק הכי פשוטה
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י צילומנציה;1707185:
זה שעועית מש.
בחורף זה נמשך יומיים ויותר אבל בקיץ צ'יק צ'ק
השריתי 24 שעות, בררתי,
ואז השארתי בקערה הזו , ודאגתי מידי פעם ללחלח עד שיצאו נבטוטים
ידוע לי שיש מנהגים שונים בשמיטה, אבל אצלנו זה מותר.
את הנבטים - מכרסמים ככה, או מוסיפים לסלט
לארוחת צהריים: הוספתי לירקות מאודים בסוף הבישול בערך חצי שעה על אש קטנה, ואח"כ לתת לזה לספוג טעמים.
הטעם- נטרלי ומשתלב עם כל דבר.

הסוד זה כנראה שעועית מש
אני מנביטה חומוס ושעועית "רגילים"/
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
משאירים בקערה עם קצת מים?
או לשפוך את כל המים מההשריה?
תודה רבה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה