השאיפה שלי בחיים!יש עבודה מהנה שלא מרוויחים בה הרבה
כסף בא וכסף הולך הרווח הנפשי לעולם נשאר
השאיפה שלי בחיים!יש עבודה מהנה שלא מרוויחים בה הרבה
על זה נאמר:כסף בא וכסף הולך
אבל מה אני אגיד לך..תפתחי 'חובות הלבבות' בשער הבטחון
יש לך שם תשובה ברורה מאד
ובאמת ממליצה לפתוח וללמוד - זה ממש מבהיר את כל ענין הפרנסה בצורה הכי נכונה
בתקופה שבה חיפשתי עבודה (ולא רק אז) עשיתי את זה הרבה
לה' יש הרבה דרכים לשלוח כסף
ואם הוא ברא אותנו עם נטיות מסויימות שמובילות לעבודה פחות רווחית, כנראה שזה מה שהוא רוצה מאיתנו, והכסף - יגיע איך שיגיע.
גם מי שנהנית לעבוד עם ילדים יכולה להרוויח כסף בכבוד. לא כמו הייטק אבל להתפרנס יותר משכר מינימום של סייעת. ללמוד לתואר בחינוך בגיל הרך, אולי להתמקצע בחינוך מיוחד. אפשר לעבוד במשרד החינוך ולא בעמותות.אבל מה אני אגיד לך..
תכלס בפועל זה לא מתקיים
את רואה שסייעת מרוויחה מינימום ואלה בהייטק מרוויחות מקסימום.. ולא ההיפך
לא כל אחת מסוגלת ללמוד.גם מי שנהנית לעבוד עם ילדים יכולה להרוויח כסף בכבוד. לא כמו הייטק אבל להתפרנס יותר משכר מינימום של סייעת. ללמוד לתואר בחינוך בגיל הרך, אולי להתמקצע בחינוך מיוחד. אפשר לעבוד במשרד החינוך ולא בעמותות.
יש דרכים בהן אפשר להשתכר באופן מכובד גם מעבודה עם ילדים. זה לא מגיע בלי לעבוד וללמוד ולנהל את המסלול. זה לוקח כמה שנים עד שמגיעים לשכר טוב. אבל זה אפשרי.
בסדר גמור, ענין של בחירה. לפחות להיות מודעת לזה שהיא בוחרת לא ללמוד, בוחרת להרוויח מעט מסיבות השקפתיות, בוחרת לא להתאמץ להתקדם כי בשלב הזה של החיים זה לא מתאים לה.לא כל אחת מסוגלת ללמוד.
ולא כל אחת רוצה תואר (מסיבות השקפתיות/דתיות).
מה לא מתקיים?אבל מה אני אגיד לך..
תכלס בפועל זה לא מתקיים
את רואה שסייעת מרוויחה מינימום ואלה בהייטק מרוויחות מקסימום.. ולא ההיפך
אולי את מחפשת עבודה עם משמעות?האם יש אפשרות להנות מהעבודה?
ניסיתי לעבוד מהרבה סוגי עבודות ולא נהניתי משום עבודה
לעבוד זה מהנה?
וזה ראוי רק להערכה!!!! מקווה שכולן הבינו אתזה...ולא כל אחת רוצה תואר (מסיבות השקפתיות/דתיות).
תלוי מה עושה לך יותר סיפוק...יש עבודה מהנה שלא מרוויחים בה הרבה ומתוסכלים מהשכר ויש עבודה לא מהנה שמרוויחים בה הרבה ומתוסכלים מעצם העבודה.
מה עדיף?
אני חושבת שזה גם מאוד תלוי בצוות שעובד איתך כי עבודה כיפית ככל שתהיה אם האווירה במקום תהיה לא נעימה אז לא נהנים וגם בסוף נשחקים, אבל כשיש אווירה טובה ויחסים טובים עם העובדות האחרות\ההנהלה אז כיף להגיע ונהנים מהעבודה. גם אם העבודה עצמה קשה אם יש אווירה טובה זה משהו אחר, אני עבדתי שנתיים וחצי במעון והעבודה עצמה הייתה לי מאוד קשה אבל בגלל האווירה הטובה שהייתה לנו שם היה לי מאוד קשה לעזוב.האם יש אפשרות להנות מהעבודה?
ניסיתי לעבוד מהרבה סוגי עבודות ולא נהניתי משום עבודה
לעבוד זה מהנה?
תרשי לי לחלוק עליךלא חושבת שאפשר להגיע ליותר מזה
זה נכון.את רואה שסייעת מרוויחה מינימום ואלה בהייטק מרוויחות מקסימום.. ולא ההיפך
גם דבר שהוא כיף מאד, לא עבודהתרשי לי לחלוק עליך
אבל יכול להיות שזה ענין של אופי
תפתחי נושא חדש לדעתילא יודעת כמה זה קשור לכאן, אבל אני מחפשת בדחיפות אחר יועצת תעסוקתית, להכוונה על איזה תחום/מקצוע ללכת. מי שמכירה.... אשמח לתגובה! (אני מאזור ירושלים)
תודה!
אני עשיתי ייעוץ תעסוקתי אצל מטפלת בתרפיית ממדים. זה מעולה כי היא בודקת לפי מבדק שריר מה מתאים לך באמתלא יודעת כמה זה קשור לכאן, אבל אני מחפשת בדחיפות אחר יועצת תעסוקתית, להכוונה על איזה תחום/מקצוע ללכת. מי שמכירה.... אשמח לתגובה! (אני מאזור ירושלים)
תודה!
אולי כדאי לך גרפולוגיהלא יודעת כמה זה קשור לכאן, אבל אני מחפשת בדחיפות אחר יועצת תעסוקתית, להכוונה על איזה תחום/מקצוע ללכת. מי שמכירה.... אשמח לתגובה! (אני מאזור ירושלים)
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: