עזרה המתקשר מתלונן שאני לא עונה, ואני לא ראיתי שום שיחה

ayys

משתמש מקצוען
כשכותבים שזה קורה הרבה אצל חברות מסוימות.

הכוונה לחברה שממנה או לזאת שאליה מתקשרים ?

אני עם גולן (נוקיה 208) וכשאני חייגתי למספר של חברת פלאפון (C2) אצלי היה צליל חיוג ובמכשיר השני לא הופיע שום דבר.

Goldidea

משתמש מקצוען
גם אני סובלת מהבעיה כבר שנים אצל כל מיני חברות/מכשירים/איזורים
השאלה היא למה כופים עלינו כל היום לעסוק ולדסקס בנושאים אלו? למה זה צריך להפוך לנושאי השיחה שלי עם חברות ובני משפחה? ותמיד באות ההצעות למה לא תעברי לסלקום/אורנג'/רמי לוי/הוט מובייל?? די אני משלמת מספיק כסף על פלאפון ורוצה שירות טוב.
אגב יש לי כרגע 3310 וכל הזמן נמחקים לי אנשי קשר, שמעתי מחברות נוספות שזה קורה להן

הר

משתמש מקצוען
קורה הרבה בסלקום, הקליטה משובשת, עד שכב כן מתצליחים לחייג, החיוג לא מתבצע בצד השני.
כשכן תופסים כבר, הקו מתנתק מדי פעם.

רב פעלים

משתמש מקצוען
כשאין קליטה משמיע צליל למחייג והוא חושב שראית את השיחה, זה בעיה קטנה בד"כ, אם מדובר במישהו חשוב זה באמת לא נעים..

A052

משתמש סופר מקצוען
האפשרות לשמוע צליל חיוג ללא שבאמת השיחה מגיעה למכשיר, קיימת רק בחברות סלקום וגולן, בשאר החברות המתקשר לא ישמע צליל חיוג אם השיחה לא הגיעה למכשיר עצמו.

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אז לכל מי שרוצה לדעת יש בעיה בחברות מסוימות כמו פרטנר והוט מובייל יכול להיות עוד חברות שהסימים שלהם שודרגו לדור3 ואפילו לדור 3 וחצי (אל תשאלו אותי מה זה....) והפלאפונים הכשרים יש כאלו שעדין מוגדרים כדור 2 או שיש בזה שני אפשרויות רק צריך לכוון את זה לדור 3 לכן יש בעיה בקבלת שיחות.
על כן מומלץ לשאול את סוכן הפלאפונים (שימו לב יש סוכנים חדשים שעדין לא מכירים את הבעיה הזאת) האם מכשיר זה קולט דור 3 או חברה זו האם דור 3 או 2.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה