- אני אפיתי לכבוד "שבת קודש" את השמרים המיוחדים ולפניכן אופן הביצוע בתמונות לצורה העגולה
ראשית שקלתי וחילקתי למשקל שווה לעשרה חלקים .
לאחר מכן רידדתי חלק ראשון ע"ג נייר אפיה מרחתי שמן והאבקה המוכנה ושוקולד מגורד בנדיבות.
את החלק הראשון יש להניח אותו עם הנייר בתבנית וכל פעם אני מוסיפה מעל עיגול נוסף ואז אני מורחת את המילוי כמות עיגולי הבצק 4 שכבות ושלושה מילויים .
אני שמתי במילוי ראשון שמן אבקה ושוקולד
מילוי שני ממרח שוקולד ושוקולד מגורד
שכבה שלישית ממרח חלבה ושוקולד מגורד
שכבה רביעית ואחרונה היא לסיום ביצה ושטרוייזל.
אני מחלקת ל16 חלקים וכל זוג אני מסובבת כלפי חוץ שלוש פעמים ומהדקת כך בכל החלקים
זהו כדאי להניח רינג מתכוונן לקוטר העוגה, כדי לתחום אותו לא חובה
למרוח ביצה ושטרוייזל ולאפות בהצלחה
בהודעה הבאה אשלח את ההדגמה לרצועת חבל והכנת קרואסונים
לבינתיים "שבת שלום"
קבצים מצורפים:
a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: url("https://cdn.prog.co.il/prog/styles/nulumia/simplicity/xenforo/gradients/category-23px-light.png") center top repeat-x rgb(240, 252, 242); border-radius: 5px;">
IMG_2190.JPG
- הכנת הקרואסונים והקליעה לפס שמרים .
אחרי שחלקתי לעשרה חלקים ,אני מרדדת 2 חלקים מורחת את מה שאני בוחרת למרוח ,מגלגלת לנחש וקולעת חבל ומניחה בתבנית שריססתי בתרסיס שמן ליפני , מורחת ביצה ושטרוייזל ומניחה בצד לחצי שעה ואופה.
קבצים מצורפים:
a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: url("https://cdn.prog.co.il/prog/styles/nulumia/simplicity/xenforo/gradients/category-23px-light.png") center top repeat-x rgb(240, 252, 242); border-radius: 5px;">
IMG_2199.JPG
גודל הקובץ:
1.5 MB
צפיות:
0
IMG_2205.JPG
גודל הקובץ:
5.9 MB
צפיות:
0
IMG_2209.JPG
בהצלחה ובאהבה !