המשך לעוגת שמרים נדירה

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
  1. אני אפיתי לכבוד "שבת קודש" את השמרים המיוחדים ולפניכן אופן הביצוע בתמונות לצורה העגולה
    ראשית שקלתי וחילקתי למשקל שווה לעשרה חלקים .

לאחר מכן רידדתי חלק ראשון ע"ג נייר אפיה מרחתי שמן והאבקה המוכנה ושוקולד מגורד בנדיבות.
    את החלק הראשון יש להניח אותו עם הנייר בתבנית וכל פעם אני מוסיפה מעל עיגול נוסף ואז אני מורחת את המילוי כמות עיגולי הבצק 4 שכבות ושלושה מילויים .
    אני שמתי במילוי ראשון שמן אבקה ושוקולד
    מילוי שני ממרח שוקולד ושוקולד מגורד
    שכבה שלישית ממרח חלבה ושוקולד מגורד
    שכבה רביעית ואחרונה היא לסיום ביצה ושטרוייזל.

אני מחלקת ל16 חלקים וכל זוג אני מסובבת כלפי חוץ שלוש פעמים ומהדקת כך בכל החלקים
    זהו כדאי להניח רינג מתכוונן לקוטר העוגה, כדי לתחום אותו לא חובה
    למרוח ביצה ושטרוייזל ולאפות בהצלחה
    בהודעה הבאה אשלח את ההדגמה לרצועת חבל והכנת קרואסונים
    לבינתיים "שבת שלום"

קבצים מצורפים:
  2. הכנת הקרואסונים והקליעה לפס שמרים .
    אחרי שחלקתי לעשרה חלקים ,אני מרדדת 2 חלקים מורחת את מה שאני בוחרת למרוח ,מגלגלת לנחש וקולעת חבל ומניחה בתבנית שריססתי בתרסיס שמן ליפני , מורחת ביצה ושטרוייזל ומניחה בצד לחצי שעה ואופה.

קבצים מצורפים:נאוה בוזנה " עוגות בוטיק וקינוחים"

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מקסים!

גאוניתוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
  1. אני אפיתי לכבוד "שבת קודש" את השמרים המיוחדים ולפניכן אופן הביצוע בתמונות לצורה העגולה
    ראשית שקלתי וחילקתי למשקל שווה לעשרה חלקים .

לאחר מכן רידדתי חלק ראשון ע"ג נייר אפיה מרחתי שמן והאבקה המוכנה ושוקולד מגורד בנדיבות.
    את החלק הראשון יש להניח אותו עם הנייר בתבנית וכל פעם אני מוסיפה מעל עיגול נוסף ואז אני מורחת את המילוי כמות עיגולי הבצק 4 שכבות ושלושה מילויים .
    אני שמתי במילוי ראשון שמן אבקה ושוקולד
    מילוי שני ממרח שוקולד ושוקולד מגורד
    שכבה שלישית ממרח חלבה ושוקולד מגורד
    שכבה רביעית ואחרונה היא לסיום ביצה ושטרוייזל.

אני מחלקת ל16 חלקים וכל זוג אני מסובבת כלפי חוץ שלוש פעמים ומהדקת כך בכל החלקים
    זהו כדאי להניח רינג מתכוונן לקוטר העוגה, כדי לתחום אותו לא חובה
    למרוח ביצה ושטרוייזל ולאפות בהצלחה
    בהודעה הבאה אשלח את ההדגמה לרצועת חבל והכנת קרואסונים
    לבינתיים "שבת שלום"

קבצים מצורפים:
  2. הכנת הקרואסונים והקליעה לפס שמרים .
    אחרי שחלקתי לעשרה חלקים ,אני מרדדת 2 חלקים מורחת את מה שאני בוחרת למרוח ,מגלגלת לנחש וקולעת חבל ומניחה בתבנית שריססתי בתרסיס שמן ליפני , מורחת ביצה ושטרוייזל ומניחה בצד לחצי שעה ואופה.

קבצים מצורפים:נאוה בוזנה " עוגות בוטיק וקינוחים"

מה פוררת מעל העוגה?? אשמח לדעת... תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה