משחק חלליות שצריך לקפוץ משטח לשטח.
יש כזה דבר למישהו?
לא זוכרת איך קוראים לו.
זה משחק אונלייןחסום לי ...
תוכלו לעזור?
קוראים לזה SKY. מצורף (כל מי שמוריד מתבקש להצביע...)משחק חלליות שצריך לקפוץ משטח לשטח.
יש כזה דבר למישהו?
לא זוכרת איך קוראים לו.
?מרוץ חיות כאשר השחקנים הם חיות
יש למשהו?
פגום, מישהו יכול לשלוח עוד פעםקוראים לזה SKY. מצורף (כל מי שמוריד מתבקש להצביע...)
מישהו????שיקגו -Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
ראיתי באיזה אשכול ישן - שצריך להעלות את הקישור הזה לג'מבו .
מישהו מתנדב?
אז כנראה שאני מתכוון ל'וויקינגים' יש למישהו?גז' הארנב? אשמח..
חח היה איזה משחק שאהבתי.. קראתי לו 'הזקן' אבל אין לי סיכוי להזכר בשם האמיתי. (היה נלחם עם הבן שלו או משהו כזה..)
יש למשהו?מרוץ חיות כאשר השחקנים הם חיות
יש למשהו?
האם קיבלת אשמח לשיתוף גם.יש פה למשהי את המשחק הזה
זה ממש נוסטגיה בשבילי
אני אשמח לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: