אויש. אני נשמעת ממש בורה.לפנות בשביל מה?
אבל זה מה שאני בנושאים הללו.
מה הכוונה? תלוי בסוג ביה"ס?ברוב המקומות אף אחד לא יתעניין בכלל מאיפה ואיך עשית אותו.
איפה?תגששי עד כמה קיצוניים שם
אויש. אני נשמעת ממש בורה.לפנות בשביל מה?
מה הכוונה? תלוי בסוג ביה"ס?ברוב המקומות אף אחד לא יתעניין בכלל מאיפה ואיך עשית אותו.
איפה?תגששי עד כמה קיצוניים שם
אם את כבר עובדת במקום ורוצה שיכירו לך בתעודה - אם אני לא טועה אסור להם חוקית לא להכיר בגלל שזה אקדמאי,את לא שמעת על הוראה של הרבנים שאסור לקבל אקדמאי???
אולי רק אני טועה
יש בית ספר מסוים בו את רוצה לעבוד? אם כן, תשאלי מישהי נחמדה מהצוות מה הגישה שם לנושא.אויש. אני נשמעת ממש בורה.
אבל זה מה שאני בנושאים הללו.
מה הכוונה? תלוי בסוג ביה"ס?
איפה?
לאיזה סוג בית ספר הגעת? (אני עובדת כבר בבית ספר מאוד סגור)הי הגעתי עם אקדמאי לחינוךעצמאי והכירו לי בזה כי ככה באתי!!!!
למדתי 6 שנים לפני שהתחלתי לעבוד שם...
אבל גילוי נאות...ברחתי משם אחרי שנה... אפילו עמותות משלמים יותר.
זה בית ספר די חדש.יש בית ספר מסוים בו את רוצה לעבוד? אם כן, תשאלי מישהי נחמדה מהצוות מה הגישה שם לנושא.
וואוו. מענין מאוד.תכלס גם מקומות שנגד מכללות לוקחים יפה מאוד צוות עם תארים כי זה משתלם להם...
אני עשיתי הסבה לBA ולמדו איתי מורות ומנהלות של סמינרים נכבדים...
מעולה!כפי שידוע לי אם מגישים ישר למשרד החינוך לעדכון בתיק החינוך העצמאי לא יכול להתנגד בכל מקרה
ככה בכל מקרה אצלנו בצוות עשו
אוי לא, אל תנסי לברר את זה.זה בית ספר די חדש.
נראה לי שלא היו תקדימים...
אבל אנסה באמת לברר את זה!
שמעתי ושמעתי,את לא שמעת על הוראה של הרבנים שאסור לקבל אקדמאי???
אולי רק אני טועה
אם את מתאימה להם-מה איכפת שזו התעודה שלך, ואם את לא-מה תעזור או תפריע התעודה... (במקרה דנן)אוי לא, אל תנסי לברר את זה.
א שאלה איז טרייף, אומרים באידיש.
תקבעי עובדות בשטח כמובן מאליו.
תגישי את התעודה שלך, אין מצב שלא מכירים בה.
השאלה שלי היא מול החינוך העצמאי, ולא מול ההנהלה...אם את מתאימה להם-מה איכפת שזו התעודה שלך, ואם את לא-מה תעזור או תפריע התעודה... (במקרה דנן)
שאלתי משום ששמעתי אחרת.שמעתי ושמעתי,
אבל המציאות לא תמיד תואמת לעמדות הרשמיות.
זה לא חדש.
למה זה משתלם? לא הפוך?לוקחים יפה מאוד צוות עם תארים כי זה משתלם להם
כמו שציינו פה, אם את יכולה להגיש ישר למשרד החינוך, הכי טוב.שאלתי משום ששמעתי אחרת.
אבל אחרי השיח פה אולי באמת אנסה להגיש את התעודה.
כבר 5 שנים אני דוחה את סיום התואר כי חשבתי שהוא בכל מקרה לא יתקבל....כמו שציינו פה, אם את יכולה להגיש ישר למשרד החינוך, הכי טוב.
את-לא-אמיתיתהשאלה שלי היא מול החינוך העצמאי, ולא מול ההנהלה...
המנהלת שלי ודאי תקבל את התעודה.
מה את רוצה????????את-לא-אמיתית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: