מפעל הפרמוטיםאשמח למידע מבעלי נסיון
קנינו ב"ה רכב טויוטה ורסו (2012) וחשבנו להמיר אותו לגז
עד כמה זה פוגע במנוע?
איזה עוד שיקולים צריכים להילקח בחשבון
אשמח למידע
תודה
מפעל הפרמוטיםאשמח למידע מבעלי נסיון
קנינו ב"ה רכב טויוטה ורסו (2012) וחשבנו להמיר אותו לגז
עד כמה זה פוגע במנוע?
איזה עוד שיקולים צריכים להילקח בחשבון
אשמח למידע
תודה
יאללה קדימה יעזור לכולםכנראה שגם אני אוכל לארגן את זה. הרי הלכנו על בסיס המלצות וגם שלחנו לשם אנשים.
נשאר לנו לאתר מי עשה אצל גיי גז
איפה בראשון?הנה אנחנו הראשונים שאתה יכול לצרף לרשימה
עשינו בחיפה והיו בעיות הרכב היה נכבה באמצע נסיעה הלכנו לראשון לציון וסדרו את הבעיה
אבל גם לנו הבטיחו שהשירות מצוין אבל לצערינו לא נתקלנו בשירות אלא בקיר אטום שזורק את הבעיה על אחרים...
נכון בהחלט רק שהמחירים שם גבוהים ב30% ואין שירות של רכב חלופיערן מבצע גם התקנות ולא רק כיוונים ומומלץ מאוד. הוא נמצא במוסך "מרכבת המשנה" בבאר שבע.
1. צריך לנסוע המון,כדי להחזיר את המחיר, יש רכבים שזה לא מתאים, לפעמים ההאצה נפגעת מעט, תופס המון מקום בתא מטען.שלוש שאלות:
למה כולם לא עושים את זה?
מה המחירים הממוצעים של ההסבה?
האם יש מגבלת מהירות בגז?
כלומר אני יכול לנסוע בכביש 6 130 ועדיין המונע יפעל על גז?3. לא.
לא [מותר שם 120)כלומר אני יכול לנסוע בכביש 6 130?
טוב אם אתה מתעקש,לא [מותר שם 120)
כןאני יכול לנסוע על 120?
לא צריך לנסוע כ"כ המון כדי להחזיר את המחיר.1. צריך לנסוע המון,כדי להחזיר את המחיר, יש רכבים שזה לא מתאים, לפעמים ההאצה נפגעת מעט, תופס המון מקום בתא מטען.
במיקה אשדוד או מיקה בכלל נראה לי שהכי זול.כמובן תבדקו שיש תחנת תדלוק על גז בסמיכות לאזור מגוריכם . אגב יש פערי מחירים משמעותיים בין התחנות, וכדאיות ההסבה יכולה להיות גדולה מאוד אם יש לכם תחנה זולה בקרבת מקום.
אני שואל כי טענו לי שמעל 70 זה עובר לבנזין,
אנחנו נוסעים על מהירויות הרבה יותר מ100 בגז אף פעם לא עבר לדלקאני שואל כי טענו לי שמעל 70 זה עובר לבנזין,
ואני צריך את זה בשביל בין ערוני.
לא נכוןאני שואל כי טענו לי שמעל 70 זה עובר לבנזין,
והם אמינים?הכל ענין של כיווני מחשב
הכיוון היעיל הוא שכשהמנוע בעומס יהיה שילוב מעט של בנזין כי הגז הןא יבש והמנוע צמא
אבל לא כל המתקינים יודעים לכוון כראוי ולכן גם נגרמים נזקים למנוע
לגבי המחיר
כיום פז באיזור תעשיה עד הלום הכי זול בארץ
2.33 לליטר גפ''מ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: