מידע שימושי המרת מרגרינה בשמן

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
חצי מרגרינה - כמה שמן אני צריכה לשים במקומה?
 

פורום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
האם זה מתאים לכל מרשם? בצק פריך למשל?
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מגה;1516872:
חצי מרגרינה - כמה שמן אני צריכה לשים במקומה?

מרגרינה שלמה
זה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים
עובד גם בבצק פריך
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י EC;1516893:
מרגרינה שלמה
זה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים
עובד גם בבצק פריך

1/2 כוס מים? לא שמעתי ע"כ אף פעם.
בבצק פריך אני מפחדת להמיר את כל המרגרינה בשמן.
מקסימום עושה חיצ שמן וחצי מרגרינה.
אבל אם זה לבית שלך (לא עוגה שאת צריכה לשלוח לארוע, למשל), אפשר לעשות נסיון ולראות אם ההימור מצליח
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כן מים, הרי מרגרינה זה לא נטו שומן אני ככה מכינה עוגות וזה יוצא מצוין לפעמים אני שמה 3/4 שמן ו1/4 מים אבל העיקרון זה חצי חצי
בדיוק הכנתי עוגיות מלוחות שבמקור זה עם מרגרינה, עכשיו שעשיתי רק עם שמן זה התפורר וגם לא הצלחתי לעגל לצורת כעך עגול, אבל פעם נוספת עשיתי חצי שמן חצי מים לפי הכמות של המרגרינה הרצויה ויצא מעולה , גמיש הרבה יותר מרק עם שמן קיצור עובד מצוין!
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י EC;1516926:
כן מים, הרי מרגרינה זה לא נטו שומן אני ככה מכינה עוגות וזה יוצא מצוין לפעמים אני שמה 3/4 שמן ו1/4 מים אבל העיקרון זה חצי חצי
בדיוק הכנתי עוגיות מלוחות שבמקור זה עם מרגרינה, עכשיו שעשיתי רק עם שמן זה התפורר וגם לא הצלחתי לעגל לצורת כעך עגול, אבל פעם נוספת עשיתי חצי שמן חצי מים לפי הכמות של המרגרינה הרצויה ויצא מעולה , גמיש הרבה יותר מרק עם שמן קיצור עובד מצוין!

תודה,
הכנתי עוגת פירורים, עם שמן ומים ויצא מעולה
את ממירה בכל העוגות את המרגרינה כולה בשמן ומים?
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תמיד ידעתי שמרגרינה אחת שווה ל-2/3 כוס שמן...
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מגה;1517829:
תודה,
הכנתי עוגת פירורים, עם שמן ומים ויצא מעולה
את ממירה בכל העוגות את המרגרינה כולה בשמן ומים?

לרוב כן, אלא א"כ מדובר בבצק פריך שזקוק למרגרינה בשביל המרקם שלו.
אם זה לבית אני ממירה חצי מכמות המרגרינה בשמן.
על הדרך- זה גם הרבה יותר חסכוני...
 

תירס

משתמש רשום
ניתן להמיר מרגרינה בכ3/4 כוס רסק תפוחים (אלו שלגמרי אוהבים בריאות יבשלו את התפוחים במים וסוכר, אני מספקת בקופסת שימורים {לא בטוח שזה בריא הרבה יותר מהמרגינה, בטוח שזה זול יותר})
ו1/4 כוס שמן
משפר את הטעם
 

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י תירס;1519099:
{לא בטוח שזה בריא הרבה יותר מהמרגינה, בטוח שזה זול יותר})
ו1/4 כוס שמן
משפר את הטעם

בטוח שזה בריא הרבה הרבה יותר.
 

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מקפיצה
רוצה להכין עוגה עם 1.75 חבילות מרגרינה נראה לי קצת מוגזם
איך ממירים שלא יהרוס את העוגה
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה