לא. יש דירוג של בכיר/תואר ראשון/שני וכן הלאה, אבל אין דרגות שכר כמו באופק, אלא השכר נקבע לפי וותק, גמולים ותפקידים.בעוז לתמורה יש את זה?
הכוונה ללמד בחינוך מיוחד , מחנכת כיתה.באיה כיתות מלמדת? יסודי (א-ו) או חטיבה (ז-ח)?
מחנכת או מורה מקצועית?
יש משרת אם?
מה היה עד עכשיו? עוברת מעמותה למשה"ח או נשארת בעמותה?הכוונה ללמד בחינוך מיוחד , מחנכת כיתה.
כנראה שחטיבה אך לא בטוח
הכוונה לעבור מעמותה אחת לאחרת.מה היה עד עכשיו? עוברת מעמותה למשה"ח או נשארת בעמה
אם את עובדת מעל 79% משרה ויש ילד עד גיל 14 את זכאית לתוספת של 10% משרה בעולם הישן, ותוספת קטנה יותר באופק, וזה גם משפיע על ההמרה לאופק חדש.מה הכוונה משרת אם?
אם את עובדת מעל 79% משרה, לא משנה במה, ולא מקבלת משרת אם, והוא גם מעל 79% משרה, הוא יכול לקבל במקומך, אבל זה לא יכול להוסיף לו במשכורת, אלא רק להוריד לו משעות העבודה (ואם ההורדה תגרום לזה שהיקף המשרה יהיה פחות מ79%- הוא לא יכול לקבל את זה)וסתם שאלה שהתעוררה לי האם בעלי שהוא מורה ועובד הרבה שעות יכול לקחת במקומי משרת אב( אולי אני לא מדייקת, קראתי משהו כזה באיזה אתר)
זה מה שיוצא גם בחישוב שלי@טילון
אשמח לדעת אם יש לי 10 שנות ותק+ כפל תואר+12 גמולים
וקיבלתי דרגה 3+
זה בסדר או שהיה מגיע לי יותר?
אני גננת חנ"מ
גם גננת?ויש לי חברה ששואלת יש לה 16 גמולים ו7 שנות ותק +כפל תואר
איזה דרגה אמורה להיות?
כן אבל יש לה רק 72% משרה כי היא גננת משלימהגם גננת?
אולי תגלי לנו איך את מחשבת? נחסוך לך עבודהזה מה שיוצא גם בחישוב שלי
אולי תגלי לנו איך את מחשבת? נחסוך לך עבודה
קודם כל תודה רבה.המרת דרגה לאופק חדש- מסתבר שטעיתי והטעיתי
בזמנו פרסמתי פה בפורום מחשבון לקביעת דרגת אופק מהמרה. הוא מופיע באשכול הזה- מ ישהו יכול לעזור לי באותו נושא בשנה הבאה אני אמורה להיכנס לאופק וויש משהו שלא ברור לי זה נקרא שכדאי לעשות כמה שיותר גמולים ותוארים לפני הכניסה לאופק אלא שבמחשבון שהתפרסם כאן יצא שאם אני אם תואר ושלוש שנות וותק כמו שיש...www.prog.co.il
את החישוב הזה עושים לפי חודש מרץ שקדם להצטרפותקודם כל תודה רבה.
ולא מסתמכים בשום צורה על המשכורת במרץ שקדם להצטרפות לתוכנית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: