אני מנסה להקליד מרכעות למשל - נהיה לי&
במקום פסיק נהיה לי7
מישהו יודע מה זה?
במקום פסיק נהיה לי7
מישהו יודע מה זה?
לא אלחוטיתמקלדת אלחוטית? צריך להחליף בטריה....
יש לכם מקלדת נוספת בבית?לא אלחוטית
יכול להיות שנשפך לך קפה או משהו על המקלדת?מנסיוני במחשב נייד, צריך להחליף את המקלדת.
לדברי טכנאי זה קרה אצלי מהתיישנות טבעיתיכול להיות שנשפך לך קפה או משהו על המקלדת?
או שהטכנאי אוהב למכור מחשבים... או שהמקרה שלך היה חריג...מנסיוני במחשב נייד, צריך להחליף את המקלדת.
קרה לי לא מזמןאני מנסה להקליד מרכעות למשל - נהיה לי&
במקום פסיק נהיה לי7
מישהו יודע מה זה?
איפה זה מופיע?קרה לי לא מזמן
צריך ללחוץ fn+prtsc וזה מסתדר
במקלדת על המסך הכל עובד מצויןאתה צריך קודם לבדוק אם זה בעייה בחומרה או בעיית תוכנה
אם זה בעייה במקלדת לא יעזור לך כל השיטות כאן
אם זה חומרה אז אולי מה שנכתב לעיל מה שאני הייתי עושה זה לאפס את ההתקן ואת השפות של המקלדת
כדי לבדוק איפה הבעייה נסה לבדוק את המקלדת על המסך אם זה עדיין קורה
והכי הכי פשוט וחשוב תחבר מקלדת חיצונית תבדוק אם גם שמה יש בעייה
fn מופיע למטה ליד הסמל של החלונות,איפה זה מופיע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: