שיתוף - לביקורת המציאות, הדמיון, מה שביניהם, ומה הקשר שלכם לזה בכלל?!

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב, ופתאום אתם רואים/ שומעים/ חושבים/ מדמיינים משהו, ואז אתם כאילו ממשיכים הלאה, אבל בראש אתם מתחילים לדמיין מה היה קורה אילו זה כן היה?
אוךך, אתם מכירים את זה שיש לכם רעיון בראש אבל אתם לא מצליחים להסביר אותו? אני מכירה...
בקיצור- בין אם הבנתם (הכי טוב ככה..) ובין אם לא (אין לי איך לעזור) זה מה שכתבתי..

רגע, רגע,
לפני שאתם מתחילים, זה הדרך הכי מוצלחת לקרוא את הקטע:
1) קראו את הקטע בלי לפתוח את ההערות המטושטשות.
2) קראו את הקטע שוב, עכשיו נסו לנחש כל שורה מה עבר לי בראש בסיטואציה הזו...
הסברים בסוף...

מלחיץ אותי אנשים שהולכים בצורה מוזרה, זה בטח אסיר בטחוני שברח מהכלא והתחפש כדי שלא ימצאו אותו 🤥
מלחיץ אותי אנשים שמדברים בשפה זרה, אין אמון היום!! זה בטוח מרגל למדינה עוינת 🕵🏻
מלחיץ אותי אנשים בקיץ עם בגד עבה, מה, קר להם?? אין מצב. זה בטח נשק מוסתר.. 😶‍🌫️
מלחיץ אותי אנשים שמסתובבים עם רובה. ופתאום יבוא מישהו ויחטוף לו את הרובה ו--- 😟
מלחיץ אותי אנשים עם משקפי שמש בלילות, מה הקשר להסתיר את העיניים? מילא את ההאף, את האוזניים.. עיניים?! 😎
מלחיץ אותי רשרושים בשיחים ויללות, כנראה זה מחבל שעושה קול של חתולה כדי שאני יחשוב שאין שם כלום 🙈🙉
מלחיץ אותי אנשים שמדי קרובים אלי, או רחוקים, למה הם קרובים אלי? אולי זה מחבלים?😯 ולמה הם רחוקים? מה, אני מחבל? 🙄
מלחיץ אותי לשמוע הרבה אנשים שצועקים. אולי זה פיגוע??😨 או מחבל??😰 והכי גרוע- אולי זה הפגנה? 😱
מלחיץ אותי אנשים שמסתכלים סביב בזהירות, מה מטריד אותם??מה מטריד אותי? 🤔
מלחיץ אותי רכב שנוסע במהירות, אולי זה פושע נמלט מהמשטרה? 🚓
מלחיץ אותי גם רכב שעוצר בחריקה, אולי זה לא פושע אלא מחבל עם כוונות אובדניות?? 😮‍💨
מלחיץ אותי סאונד של אזעקה. אוי נו.. 😏
מלחיץ אותי אנשים שעומדים בתחנה עם תיק ביד, בד"כ הם עומדים על שפת המדרכה, ומסתכלים על השעון ועל האופק חליפות- חשוד! 💣
מלחיץ אותי להישאר באוטובוס לבד, מה, ואם הנהג יחטוף אותי? אין לדעת.😶
מלחיץ אותי ללכת במקום בלי בניינים, איך יכול להיות שבמדינה מתוקנת במלחמה יהיה מקומות בלי בניינים?? ואם יהיה אזעקה?😬
מלחיץ אותי לראות בשמים בלונים. הכי הגיוני שישימו חומר נפץ על בלון עם מספרים 91... מי חוגג יומולת בכזה גיל?🤨
מלחיץ אותי צליל של אופנוע, לי יש כלל- כשזה יהיה אזעקה- לא תהיה התלבטות!!.... לא עוזר, מניסיון 😒
מלחיץ אותי מקומות שהיה בהם פיגוע, אפילו שמה ההסתברות שיהיה פעמיים פיגוע באותו מקום? לא משנה...
מלחיץ אותי ריח של דלק, או גז, 100% פצצה ביולוגית מאיראן 💥
מלחיץ אותי לנסוע עם נהג מרוגז. אלה מסוכנים, אלה... כל שניה היא פוטנציאל לתאונה.
מלחיץ אותי סופות רעמים, יש להם נטיה אכזרית להיות יותר חזקים ככל שמאוחר יותר, וחשוך יותר, וכששוכבים במיטה ומנסים להירדם..😵‍💫
מלחיץ אותי רכבים שעוברים ברמזורים אדומים, זה יכול להיות רק פושעים שבורחים מהמשטרה ולא אכפת להם להרוג אותי! 🧐
מלחיץ אותי קבצנים עם בקבוקים על המדרכה, ומה אם זה מחבל בהסוואה עם בקבוקי תבערה??🍾🍾
מלחיץ אותי אנשים שמסתובבים עם מסכה. מה קורה??? הקורונה הייתה לפני שנים! מה המספר של המשטרה? 🥸
מלחיץ אותי אנשים שפתאום נעצרים, לא יודעת... מבהיל אותי!
מלחיץ אותי שנוגעים בי אנשים זרים, לא נוגעים בי! אין לי טלפון ולא שעון, ואני לא יודעת איפה אנחנו ואיפה זה שם... לעזאזל, איך קוראים לי בכלל?! 😩
מלחיץ אותי קולות של מטוסים, כנראה הם יוצאים לחסל מישהו, ואז הם יחזרו ויהיה תגובה של חמאס- בקיצור, תוך 7 דקות צריך להיות בבית. 🏃🏻
מלחיץ אותי שמסתובבים לידי טיפוסים. בלי גזענות, יש טיפוסים מפחידים. צריך לעשות מקום מיוחד שמיועד לטיפוסים! נקרא לזה.. קיר טיפוס 🧱
בקיצור-
מלחיץ אותי אנשים.
מלחיץ אותי רעשים.
מלחיץ אותי כבישים.
מלחיץ אותי מקומות נטושים.
הכל מלחיץ אותי...

1) בשביל אנשים חסרי מעוף מרובעים שבטח לא הבינו מה מלחיץ ב-מממ, קבצן שיושב עם בקבוקים..
2) בשביל זה-
בשבילכם יש את הסיבה הראשונה- חסרי מעוף, או שאין לכם סבלנות...
או שאתם לא מספיק מדומיינים, או שאין לכם השראה..
אתם מדומיינים, מסוג אחר פשוט...
כנראה שאנחנו פשוט קרוצים מאותו חומר- נכון שזה נחמד?

שיווו, כמה שאני ארוכה לפעמים... בכל אופן, אשמח להארות והערות : )
*מחילה מכל מי שחשב שזה הולך להיות קצר יותר..

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה