הפסקה ..... אשבהפסקת אוכל אוכלים.
בהפסקת תה שותים תה.
בהפסקת אש - יורים.
הוא ממשיך הלאהדבר שהיה מוזר לי תמיד אומרים שיש זמן להכנס למרחב מוגן אבל היה פעמים שראיתי את הטיל מעלי עוד לפני תחילת האזעקה יש הסבר למישהו ?
מסתבר שזה טיל היירוטדבר שהיה מוזר לי תמיד אומרים שיש זמן להכנס למרחב מוגן אבל היה פעמים שראיתי את הטיל מעלי עוד לפני תחילת האזעקה יש הסבר למישהו ?
רשמית כןיש עכשיו הפסקת אש?
זה לא נכון, כנראה נשלח להם בטעות, כי ב 106 אומרים שיש.."בשל הירי המתמשך לעבר שדרות ויישובי עוטף עזה והחשש משיגורים לעבר העיר, הוחלט על ידי ראש העיר, יחיאל לסרי, לבטל את קיום הלימודים מחר, שישי 15.11.19 - כך נמסר מדוברות עיריית אשדוד" מי ששלח את הודעה הזו מה המקור שלה איפה אני יכולה לראות שהיא פורסמה
מסתבר שזה טיל היירוט
הוא ממשיך הלאה
לא אמור להיות באזור אזעקה
אני יוסיף עוד פרט רגע לאחר מכן נשמעה האזעקה אולי באמת זה היה טיל הירוט אבל הוא גם מסוכן לא ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: