אני אשדודית ורוצה לנסוע לבני ברקאה, לא שמתי לב שאת לא אשדודית. אז אם את לא אשדודית ובכל מקרה צריכה לחזור היום למרכז.. עדיף לך לעשות את זה כמה שיותר מהר.
אני אשדודית ורוצה לנסוע לבני ברקאה, לא שמתי לב שאת לא אשדודית. אז אם את לא אשדודית ובכל מקרה צריכה לחזור היום למרכז.. עדיף לך לעשות את זה כמה שיותר מהר.
אני כן מאשדוד ואני רוצה לנסוע לבני ברק בשל כךלדעתי כן אין, מה לפחד.
את את לא גרה פה ואת גרה בבני ברק, אז עדיף לך עכשיו כי בערב לפי כל מה שכולם אומרים, צפויה הסלמה, עכשיו הג'יהד בהלוויה של אהוב ליבם ברגע שיגמר, כך הם אומרים, יפתחו שערי הגהינום.
(עד כמה שזה אמין אולי עשר אחוז ממאה)
* תוך כדי שאני כותבת אזעקה בנתיב העשרה..
נסיעה נעימה!אני אשדודית ורוצה לנסוע לבני ברק
אהה הבנתי, אז כן תיסעי למה לא?! (רק שלא תצטרכי לחזור בשל הפסקת אש לא צפויה כידוע..)אני כן מאשדוד ואני רוצה לנסוע לבני ברק בשל כך
המקום הכי מסוכן הוא בכבישים. הרחק ממקומות ממוגנים ונסיעה במהירות גבוהה, שיכולה להיות מסוכנת בגלל המצב (איבוד שליטה וכדו').אני כן מאשדוד ואני רוצה לנסוע לבני ברק בשל כך
מלאך המות - מה לי הכא מה לי התם...נסיעה נעימה!
לכל טיל יש כתובת...
אין הבדל בין העיר אשדוד לכביש, ומה שלא יהיה בבני ברק יותר בטוח
טוענים שבלילה בדר"כ יש יותר שיגורים כי יותר קל להם להסתתראומרים שיהיה בלאגן הערב זה נכון?
יש למשהו מקור לזה?
היה גם בנירעם זה קרוב לנירים? נכון לעכשיו המצב הוא ככה כל רבע שעה אזעקה בעוטף א''א לדעת מאיפה מושגרים הטילים ולחסל את המקום סופית אחת ולתמיד?! ...סליחה על הדחיפת יותר מדי דברים בפוסטאזעקה נירים
הג'יהאד האיסלמי בהודעה: "התגובה האמיתית לחיסול תתחיל בעוד דקות מעטות והחל משמונה בערב יהיו הפתעות".
*לכל העדכונים*
https://chat.whatsapp.com/F2RHs1XY8gqL0DFNlr5pit
אין הרבה מה להילחץדיי אל תפחידו בבקשההההה
זה מופץ בכל המקומות השאלה אם זה נכון?..הג'יהאד האיסלמי בהודעה: "התגובה האמיתית לחיסול תתחיל בעוד דקות מעטות והחל משמונה בערב יהיו הפתעות".
*לכל העדכונים*
https://chat.whatsapp.com/F2RHs1XY8gqL0DFNlr5pit
חסום לי בנטפריזה מופץ בכל המקומות השאלה אם זה נכון?..
אני לא יודע אם הג'יהאד עצמם יודעים אם זה נכון...זה מופץ בכל המקומות השאלה אם זה נכון?..
לדעתי זה לא קשור ללימודים כי זה כולל גם את ירושליםבנט חתם על מסמך שבו הכריז על מצב מיוחד באיזורים שבין 0-80 ק"מ מרצועת עזה
מה זה אומר?
איפה אין לימודים גם מחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: