שלום רב ,
התחלתי עבודה חדשה ב24.01.24 ופוטרתי בפתאומיות ללא שימוע ב.05.02.24
בחוזה נכתב שהחל מהיום הראשון במקרה של פיטורין יש לתת חודש הודעה מראש , המעסיק בחר לוותר על עבודתי והודיע לי בע"פ שאיני צריכה לבא ואקבל שכר בכל חודש ההודעה מראש וכן כתב לי במייל שאיני צריכה לבא ואקבל שכר עד סוף החודש ,
למעשה הוא שילם לי רק עד סוף פברואר וכן לא שילם לי את יום הבחירות לעיריה שחל בסוף פברואר. הוא טוען פתאום שכתב לי במייל שכוונתו היתה שכר עד סוף החודש (פברואר) ולא עד סוף החודש של ההודעה מראש.
וכן טוען שאיני זכאית ליום הבחירות שהיה ב27.02 בגלל חוסר וותק.
השאלות שלי:
1. האם צריך לעשות שימוע לעובד שעבד 9 ימים בלבד?
2. האם הוא חייב לשלם לי את יום הבחירות?
3. האם הוא יכול כעת לטעון פתאום שהתכוון במייל שאקבל שכר עד סוף החודש הכוונה עד סוף פברואר ולא עד סוף החודש של ההודעה מראש?
אשמח מאוד לעזרתכם אני כבר מיואשת
התחלתי עבודה חדשה ב24.01.24 ופוטרתי בפתאומיות ללא שימוע ב.05.02.24
בחוזה נכתב שהחל מהיום הראשון במקרה של פיטורין יש לתת חודש הודעה מראש , המעסיק בחר לוותר על עבודתי והודיע לי בע"פ שאיני צריכה לבא ואקבל שכר בכל חודש ההודעה מראש וכן כתב לי במייל שאיני צריכה לבא ואקבל שכר עד סוף החודש ,
למעשה הוא שילם לי רק עד סוף פברואר וכן לא שילם לי את יום הבחירות לעיריה שחל בסוף פברואר. הוא טוען פתאום שכתב לי במייל שכוונתו היתה שכר עד סוף החודש (פברואר) ולא עד סוף החודש של ההודעה מראש.
וכן טוען שאיני זכאית ליום הבחירות שהיה ב27.02 בגלל חוסר וותק.
השאלות שלי:
1. האם צריך לעשות שימוע לעובד שעבד 9 ימים בלבד?
2. האם הוא חייב לשלם לי את יום הבחירות?
3. האם הוא יכול כעת לטעון פתאום שהתכוון במייל שאקבל שכר עד סוף החודש הכוונה עד סוף פברואר ולא עד סוף החודש של ההודעה מראש?
אשמח מאוד לעזרתכם אני כבר מיואשת