דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלחתי למייל זה את הפרטים שלי , כי קיבלתי סכום חסר
ולא קיבלתי שום תגובה
כבר חודש בערך
מה עושים?
אם חסר, כוונתך להשלמות שהעיריה סיפרה לכם שיהיה, כבר כתבתי בעבר, שלא יהיו השלמות ותיקוני נפשות.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלחתי למייל זה את הפרטים שלי , כי קיבלתי סכום חסר
ולא קיבלתי שום תגובה
כבר חודש בערך
מה עושים?

זה הודעה שלך מהעבר

@אשל ירושלים בעיריית מודיעין עילית אומרים שיש להם מאות תושבים שממתינים לעדכון בזכאות ואתם עוד לא התחלתם לטפל בעדכונים. אבל זה יהיה בזמן הקרוב. נכון?

אז זהו, שלא.

זושא כץ

משתמש מקצוען
זה הודעה שלך מהעבר

@אשל ירושלים בעיריית מודיעין עילית אומרים שיש להם מאות תושבים שממתינים לעדכון בזכאות ואתם עוד לא התחלתם לטפל בעדכונים. אבל זה יהיה בזמן הקרוב. נכון?

אז זהו, שלא.
הם מתעקשים על כך
גם בלשכת ראש העיר.
אל תתפלא, אם פתאום תגלו את גוטרמן אצלכם במשרד עם רשימות של תושבים..

-אני-

משתמש צעיר
רק עכשיו אני נתקלת באשכול הזה ואין לי זמן לקרוא את כל 250 דפיו
אז @אשל ירושלים או מישהו אחר מוכן להסביר מה קורה עם הכרטיסים? אנחנו ירושלמים וקיבלנו רק פעימה אחת, יש אופציה להטעין אותם שוב? איך?
תודה

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
רק עכשיו אני נתקלת באשכול הזה ואין לי זמן לקרוא את כל 250 דפיו
אז @אשל ירושלים או מישהו אחר מוכן להסביר מה קורה עם הכרטיסים? אנחנו ירושלמים וקיבלנו רק פעימה אחת, יש אופציה להטעין אותם שוב? איך?
תודה
ההטענה אוטומטית מידי פעם לאחר שימוש בכרטיס.
אם השתמשת, לא יכול להיות שהוטען רק טעינה אחת.
אם ההטענה פסקה , סביר להניח שכבר השתמשת בכל ההטענות שהגיעו לך.

-אני-

משתמש צעיר
ההטענה אוטומטית מידי פעם לאחר שימוש בכרטיס.
אם השתמשת, לא יכול להיות שהוטען רק טעינה אחת.
אם ההטענה פסקה , סביר להניח שכבר השתמשת בכל ההטענות שהגיעו לך.
אני לא צריכה לעשות משהו
או לקבל על זה הודעה?
זה פשוט נטען מעצמו?

כתיב וכתב

משתמש פעיל
אם בטלפון 0777711174 אתם שומעים את מספר המשלוח, אז יחד עם זה אתם שומעים גם את מספר הטלפון של מוקד בר הפצה או את כתובת האינטרנט למעקב משלוחים, תפנו לשם ותתעדכנו איפה זה.
אם אתם לא שומעים מספר משלוח, אתם בהקפאה עד לאישור משרד הפנים להמשך חלוקה.
אשל ירושלים
לא הבנתי יכול להיות שלא נקבל בכלל ?

איש עברי

משתמש מקצוען
התכוונתי לשאול כי קיבלתי טלפון מיד אחרי הפעימה השלישית, שיתכן שישאר כסף ותהיה הפקדה נוספת.
אתם אומרים שזה לא בענין.
תודה על המענה המהיר.

חביבונת

משתמש מקצוען
אש"ל אברהם!
אנחנו זכאים לתווי מזון בגלל הנחה בארנונה. (בירושלים)
כבר 4 חודשים מאז ששכנינו ומכרינו קיבלו את הכרטיסים ואנחנו פונים אליכם בלי הפסקה טלפונים ומיילים.
רק בימים אחרונים קיבלנו מספר משלוח, ובחברת המשלוח נאמר שאין תיאום בין מספר המשלוח ומספר הטלפון ולכן לא נותנים מידע, ובפניה טלפונית אליהם הפנו אותנו שוב אליכם, אך אין אפשרות להשיג אתכם בטלפון.
מה עוד אנחנו צריכים לעשות בשביל לקבל סוף סוף את התלושים שהיינו אמורים לקבל לפני כמעט חצי שנה????!!!
נשמח לטיפול ובדיקה של הכרטיס שלנו ספציפית.
מ.ז. 025111113
מס' משלוח: 180424604
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה