אני קבלתי ואני גר במודיעין עילית אמרו לי עדיף להביא חוזה שכירות ולא הבאתי ובכל זאת קיבלתי
אני קבלתי ואני גר במודיעין עילית אמרו לי עדיף להביא חוזה שכירות ולא הבאתי ובכל זאת קיבלתי
איך קיבלת?אני קבלתי ואני גר במודיעין עילית אמרו לי עדיף להביא חוזה שכירות ולא הבאתי ובכל זאת קיבלתי
לאיפה בפועל?הבאתי בפועל לא דרך האתר
גם בהמודיע וגם ביתד היה שו"ת עם יו"ר אשל ירושליםכמה ימים לא הייתי כאן, חזרתי וראיתי שיש מישהו חדש, הלא הוא @אשל ירושלים ברוכים הבאים
רק יש לי שאלה, בקשה, למה אתם לא מוציאים שו"ת מסודר לציבור עם כל השאלות והתשובות, שפשוט יש מהם כ"כ הרבה, וכך במקום לעבוד כאן כל הזמן אונליין ומה שנקרא לכבות שריפות, תוציאו שו"ת בעיתונות החרדית הארצית והמקומית, וזה יחסוך כ"כ הרבה עגמת נפש לציבור וזה יועיל גם לכל אותם עשרות אלפי משפחות שלא גולשות באתר פרוג
אנא!!!! בבקשה תעשו את זה למען כל הציבור
וכל הכבוד על המענה כאן על כל השאלות
בהמבשר לא היהגם בהמודיע וגם ביתד היה שו"ת עם יו"ר אשל ירושלים
תתקשרו ל0777711174 ותבדקו במענה האוטומטי האם אתם רשומים כזכאים, במידה וכן תודיעי כאן מאיזה עיר אתם, אם אתם לא מופיעים כזכאים, עליכם לפנות לרשות ולבדוק למה לא דיווחו עליכם.@אשל ירושלים
איך ניתן ליצור קשר איתך מי שלא יכול לשלוח באתר
הודעה אישית?
לבירור מדוע לא זכיתי לקבל את הכרטיסים הללו
אפילו שיש לי הנחה בארנונה?
לא בכל הערים זה כך אבל ישנם ערים שפשוט ניתן למלאות במספר משלם את מ.ז. שלכם
אני מביתר קיבלנו מעטפה אחת עם כרטיס אחד כשאנו אמורים לקבל 2 כרטיסים.יש עדיין בידי המפיץ המקומי מעטפות בודדות עם כתובות שגויות או עם טלפונים שגויים, שהוא מנסה לאתר ולמסור.
תפנה לסניף אגודת ישראל בקרית גת 088016677 qiryat-gat @ agudat-i.orgיש למישהו מושג מה קורה ע ם קרית גת?
שם העירייה לא יודעתי בכלל על מה אני מדברת למי אני אמורה לפנות?
@אשל ירושלים"הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים, עושים מאהבה ושמחים בייסורים, עליהם הכתוב אומר: 'ואוהביו כצאת השמש בגבורתו'"
מכיוון שאתם בעניני מכרזים והתחייבויות, הרי שעל פי המכרז אנו מחוייבים לענות אך ורק על הנושאים הבאים: בעיות או תקלות במימוש תווי הקניה, שאלות בדבר אופן מימוש תווי הקניה ונקודות המכירה התקפות למימושו.@אשל ירושלים
מבלי להיכנס לכל הדיונים שהיו על מי אשם בתקלות ובייטול המכרז וכל יתר הדיוניים
כמדומני שבמכרז הייהת התחייבות על מתן מענה טלפוני תוך זמן סביר כל שהו
אז אכן אני מבין שיש עומס, ואתם לא עומדים בו
אך האם לא ניתן לגייס באופן זמני עוד כ 30-40 מוקדניות שיענו לטלפונים כמה שבועות עד שהנושא יתבהר?
תשלחי לי בפרטי שם ומספר זהותאני מביתר קיבלנו מעטפה אחת עם כרטיס אחד כשאנו אמורים לקבל 2 כרטיסים.
הבנו שזה יכול להגיע לאחר כמה ימים(המעטפה השנייה). בינתיים עבר כשבוע ולא קיבלנו. האם עדיין יש מעטפות לחלוקה בביתר? הכתובת והטלפון ידועים ולא שגויים כי קיבלנו מעטפה אחת.
יתכן שהדפיסו כרטיס אחד ולא שניים?(קיבלנו 525 וחסר לנו הכרטיס של ה1000)
עוד 5 שנים.... הזכות לא נמחקת אלא רק עוד 5 שנים מהיום.האם מישהו יודע מה התוקף של הכרטיסים? דהיינו מתי הזכות נמחקת ומוטענת חדשה?
כל עיר עם ההנחיות שלהבלת"ק.. (117 עמודים זה חומר לחצי שנה)
האם אברך חייב להגיש טופס מעמד או שניתן להסתפק בהצהרה כלשהיא ?
תודה רבה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: